Ale to trzeba pewnie przez jakiś czas nie golić zeby odrosły troszkę?Trochę boliAle jesteś flaxziudka jak pupa niemowlaka ja w lek płacę 60 zl depiluja wszystko łącznie z pupa. Raz na miesiąc robię
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to trzeba pewnie przez jakiś czas nie golić zeby odrosły troszkę?Trochę boliAle jesteś flaxziudka jak pupa niemowlaka ja w lek płacę 60 zl depiluja wszystko łącznie z pupa. Raz na miesiąc robię
Bardzo sie ciesze ze jestescie zadowolone [emoji3] dopiero by bylo gdyby Murawka zapitalala te 886km a na miejscu okazaloby sie ze lody slabe [emoji23][emoji23]Popieram!!!ja jechałam na nie całe 886km![]()
Ej z pupa czuli ze rowa też?Trochę boliAle jesteś flaxziudka jak pupa niemowlaka ja w lek płacę 60 zl depiluja wszystko łącznie z pupa. Raz na miesiąc robię
Kurcze ja kiedys dlugo sie cala woskiem depilowalam ale po jakich 2-3 latach zaczely mi bardzo wrastac wlosy na bikini [emoji45] okropne to bylo, ponad rok siw tego pozbywalamTrochę boliAle jesteś flaxziudka jak pupa niemowlaka ja w lek płacę 60 zl depiluja wszystko łącznie z pupa. Raz na miesiąc robię
Hahaha [emoji16] o tym samym pomyślałam [emoji16]Ej z pupa czuli ze rowa też?![]()
Hahaha [emoji16] o tym samym pomyślałam [emoji16]
Hahaha czyli, że to nie jest przedłużenie pipki?Na biologii uczyli ze rów jest częścią dupska)))

Przyznaj się że lodzik to tylko wisienka na torcie całej wycieczkiPopieram!!!ja jechałam na nie całe 886km![]()
No ba!Ej z pupa czuli ze rowa też?![]()