gosia321
Fanka BB :)
Ojojoj ale ja sobie nie wyobrazam tam sie nie ostrzycTe maszynki to sobie też lepiej odpuścić bo jednak wlać chronią przed zakażeniami a w ciazy bardziej się jest podatnym na zarazy grzyby i inne. Tak mówią ginekolodzy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojojoj ale ja sobie nie wyobrazam tam sie nie ostrzycTe maszynki to sobie też lepiej odpuścić bo jednak wlać chronią przed zakażeniami a w ciazy bardziej się jest podatnym na zarazy grzyby i inne. Tak mówią ginekolodzy![]()
Do gara ją i jej koleżankiJa pitole, wiem ze tyle postow pod rzad podchodzi juz pod spamowanie ale nie zniese. Tez u was tyle ślimactwa sie placze? By ich normalnie szlag trafil. Nie dosc ze moje pozal sie panie kwiatki wygladaja jak po przejsciu szaranczy to jeszcze wredota do chalupy wpelza!
Zobacz załącznik 879714 Zobacz załącznik 879715

Przyznaj się że lodzik to tylko wisienka na torcie całej wycieczkiŻebrałam o przytulasa i się złamałaś
![]()
Czyli murawa jechała 900 km na lodzika))
Masło palone? Co to za smak? Lecę tam. [emoji7]Wszystko pycha, oni mają mało smaków jednorazowo ale co chwila inne i ciężko ci polecić, bo nie wiadomo czy akurat trafisz. Ze stałych jest śmietanka kawa i masło palone. Kawę i masełko polecam jak najbardziejA reszta w zależności od gustu
![]()
Biedroneczka jak zawsze w punkt!
Koooochana!A żebyś wiedziała!dla lodzika wszystko![]()
Jeju Tysiek ale sprawa. Bardzo mi przykro, że przez to musiałaś przechodzić.Cześć. Wczoraj moja beta wynosiła już ponad 5000. Dopiero kolejna już lekarka dostrzegła ciąże pozamaciczna. Ból dla mnie niesamowity bo dostrzegalna już była akcja serca. Razem z ciąża musieli usunąć jajowód. Dodatkowo za min pół roku czeka mnie kolejna operacja bo endometrioza zmasakrowala mi macie i pewnie dlatego moje potrójne ivf nie odniosło skutki. Nie robili tego teraz bo byłam nagłym przypadkiem. Pozostaje też pytanie czy dla bezpieczeństwa nie usunąć też drugiego jajowodu. Czy któraś z was żyje bez jajowodu/ów? Ma to jakieś odczuwalne skutki w życiu codziennym, poza tymi związanymi z trudnościami zajścia w ciążę?
Ja brałam. Pomogło ale tylko troche.Girls od paru dni boryka się że zgaga dzisiaj napisałam do Gretki I powiedział że moge brać rennie do ssania brala któraś was to w ciazy ?
jak cukierasy werther'sMasło palone? Co to za smak? Lecę tam. [emoji7]
Jeju ale musiałaś przejść kochana. Gratulacje że się w końcu udało i że już niedługo córeczka będzie z Wami.Ehhhh smutne to co piszesz
Ale rozumiem Cie doskonale i musze Cie pocieszyc ze usunięty jajowód nie ma żadnych odczuwalnych skutków no oczywiście poza problemem z zajsciem w ciąże ale to logiczne.
U mnie pierwsza ciąża z naturalsa (2012r) była pozamaciczna po prawej stronie, pęknięta rozlana, operacja na otwartym brzuchu - ratująca życie, jajowód udało sie zachować ale był szyty i jest do niczego. Kolejna ciąża - naturals - kolejna pozamaciczna (2015r) -znowu pęknieta, rozlana z krwotokiem wewnętrznym - kolejna operacja na otwartym brzuchu znowu ratująca życie - usuneli jajowód lewy i jajnik - no i szans na ciąże naturalną żadnych. W sierpniu 2016r Podjeliśmy decyzję o ivf - pierwszy transfer od razu udany ale niestety w 13 tyg maleństwu przestało bić serduszko :-(
No i w grudniu 2017 podeszliśmy drugi raz - transfer udany - dziś mam 34tc + 4 i będzie córeczka już sierpniu z nami [emoji173]️
Także widzisz, są optymistyczne historie - chociaż wiem że teraz jest Ci bardzo ciężko. Ale i Tobie też sie uda - życzę Ci z całego serca i trzymam kciuki za Ciebie.