reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry wszystkim...

Widze ze nie tylko ja mam takie odczucia co do wiary, tylko wy tez sie z tym zmagacie...

Gotadora przykro mi z powodu straty taty... ciezko sie podniesc po niektorych doswiadczeniach...

Molla doskonale cie rozumiem, tak duzo juz przeszlas... mam nadzieje ze ktoregos dnia los sie w koncu odwroci i te wyczekane szczescie przycmi te wszystkie zle chwile... tulam

Zosiu oczywiscie ze cie pamietamy - zwlaszcza dlatego ze ciagle ktos pyta o twoje witaminkowe opracowanie:-):-) za ktore z reszta bardzo dziekujemy:-) Jak wogole sie czujesz?? Czy juz wiesz co tam w brzuszku ci sie chowa??

Trzcinka pewnie ze jestes w ciazy - pozytywne myslenie przede wszystkim...

Benle jestesmy z toba...

reklama
Hola tobie rowniez milutkiego dnia - wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj:)

Ja wlasnie zostalam pielegniarka czyli pierwszy samodzielny zastrzyk zapodany:-D:-D Kto by pomyslaj ja ktora na widok igiel prawie mdleje... ile to czlowiek sily moze w sobie znalezc... wogole kobietki my to jestesmy niesamowite co - faceci by juz dawno wygineli jakby mieli przez to przejsc:-D

Milego dzionka dla wszystkich

plączę, łzy nie chcą przestać lecieć z moich oczu..jedno maleństwo już:-( nie przeżyło...drugie po zapłodnieniu - nie podzieliło się. Czekaja do jutra rana czy się podzieli. Jeśli nie ....to KONIEC

JEST MI TAK ŹLE :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Benle tak bardzo mi przykro:-(. nie wiem co powiedzieć... jedno jest pewne póki jest cień nadziei to się nie poddawaj. może twoja kruszynka jeszcze się rozkreci. bardzo bardzo cię tule i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry