• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry wszystkim...

Widze ze nie tylko ja mam takie odczucia co do wiary, tylko wy tez sie z tym zmagacie...

Gotadora przykro mi z powodu straty taty... ciezko sie podniesc po niektorych doswiadczeniach...

Molla doskonale cie rozumiem, tak duzo juz przeszlas... mam nadzieje ze ktoregos dnia los sie w koncu odwroci i te wyczekane szczescie przycmi te wszystkie zle chwile... tulam

Zosiu oczywiscie ze cie pamietamy - zwlaszcza dlatego ze ciagle ktos pyta o twoje witaminkowe opracowanie:-):-) za ktore z reszta bardzo dziekujemy:-) Jak wogole sie czujesz?? Czy juz wiesz co tam w brzuszku ci sie chowa??

Trzcinka pewnie ze jestes w ciazy - pozytywne myslenie przede wszystkim...

Benle jestesmy z toba...

reklama
Hola tobie rowniez milutkiego dnia - wypoczywaj, wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj:)

Ja wlasnie zostalam pielegniarka czyli pierwszy samodzielny zastrzyk zapodany:-D:-D Kto by pomyslaj ja ktora na widok igiel prawie mdleje... ile to czlowiek sily moze w sobie znalezc... wogole kobietki my to jestesmy niesamowite co - faceci by juz dawno wygineli jakby mieli przez to przejsc:-D

Milego dzionka dla wszystkich

plączę, łzy nie chcą przestać lecieć z moich oczu..jedno maleństwo już:-( nie przeżyło...drugie po zapłodnieniu - nie podzieliło się. Czekaja do jutra rana czy się podzieli. Jeśli nie ....to KONIEC

JEST MI TAK ŹLE :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Benle tak bardzo mi przykro:-(. nie wiem co powiedzieć... jedno jest pewne póki jest cień nadziei to się nie poddawaj. może twoja kruszynka jeszcze się rozkreci. bardzo bardzo cię tule i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry