Szczescie1986
Fanka BB :)
Kochana a u ciebie ta heparyna była w zaleceniach żeby przed transferem brać?Ja wlasnie chyba mam takiego krwiaka heparyna 4 dni przed transferem a wystarczy ze ktos mnie mocniej dotknie i mam siniaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a u ciebie ta heparyna była w zaleceniach żeby przed transferem brać?Ja wlasnie chyba mam takiego krwiaka heparyna 4 dni przed transferem a wystarczy ze ktos mnie mocniej dotknie i mam siniaka
Dzisiaj 6 dpt a pryszcze od wczoraj typowe jak na okresżycie jest takie niesprawiedliwe
![]()
Uuu, no to pewnie masz winowajce. Ale dzidzi juz stosunkowo duze jest wiec raczej nic mu nie grozi. Z tym ze tak czy siak trzeba dziada wylezec.Ja wlasnie chyba mam takiego krwiaka heparyna 4 dni przed transferem a wystarczy ze ktos mnie mocniej dotknie i mam siniaka
Mi hematolog zalecil wogole przy calej stymulacji nawet ale gin nie chcial sie zgodzic. Ja mam homozygote mthfr c677Kochana a u ciebie ta heparyna była w zaleceniach żeby przed transferem brać?
@mala87 zmień na lutinus luteina strasznie zagrzybia I często daje reakcje alergiczne. Ja po luteinie zawsze po 2 dniach miałam już masakra lutinus biorę 2 miesiąc codziennie 6 pastylek I nic nigdy nie piekło I nie bolało.Niestety tak sie czasem dzieje po luteine. Podjedz sobie do apteki i kup jakiś probiotyk dowcipny
Ja bym tak zrobila. Zawsze miałam heoaryne 2, 1 dzien przed transferemDziewczyny dostałam wiadomość od Pasnika żeby być w 100% pewna mojej decyzji z heparyna
Najpóźniej od dodatniego wyniku testu. Jeśli zaczne brać heparynę wcześniej - nic nie zaszkodzi.
Czyli co mogę brać nawet dwa dni przed transferem ??
Ja mam.mega sklonnosc do siniakow i nie bylo nigdy problemu a jeszcze bralam acard dodatkowoNo chyba nie mam tego problemu z siniakami No fakt jak się gdzies pierdykne to mam siniola, ale tak to hmmm ... teraz to dałaś mi zagadkę
No pewnie tak bo to juz bylo widac na 1 podgladzie ze gdzies jest krew to co ty widzialas jako byc moze drugi zarodek to wlasnie byla krew. Leze ale juz mnie kregoslup boli. Ale dzis leze na dzialce na lezaku i czekam na grillaUuu, no to pewnie masz winowajce. Ale dzidzi juz stosunkowo duze jest wiec raczej nic mu nie grozi. Z tym ze tak czy siak trzeba dziada wylezec.
O matko Gosia ja nie wiem co to nawet jestMi hematolog zalecil wogole przy calej stymulacji nawet ale gin nie chcial sie zgodzic. Ja mam homozygote mthfr c677
ale jeśli tak jak Asia pisze ,ze może być krwiak spowodowany tez ta heparyna może i uczeni eJa mam.mega sklonnosc do siniakow i nie bylo nigdy problemu a jeszcze bralam acard dodatkowo[/QUOTE
Ooo to teraz to jestem pewna tego ze biorę wcześniej