misis188
Fanka BB :)
A mialam piec królewcahaha moja koleżanka za studenckich "biednych" czasów jak nie miała nic słodkiego w domu (nawet cukru braklo) a tez tak strasznie się jej zachciało to piła syrop na kaszel![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mialam piec królewcahaha moja koleżanka za studenckich "biednych" czasów jak nie miała nic słodkiego w domu (nawet cukru braklo) a tez tak strasznie się jej zachciało to piła syrop na kaszel![]()
Oj kochana musisz zapytać tutaj bardziej obcykanych ....Może już w czwartek zrobię albo w piątek ale czy ja tyle wytrwam ?? To jest pytanie jutro jadę progesteron zbadać a czy po progesteroeanie coś można powiedzieć ,ze coś się dzieje i zaskoczyło ??
Betę zrobię w czwartek chyba ,ze wytrwam do piątku bardzo wątpię abym wytrwała Boże jak te plecy bolą ;(Oj kochana musisz zapytać tutaj bardziej obcykanych ....
Mi napisał że do 12 tyg zajść z encortonuDo 12 tygodnia czy od 12 tygodnia Pasnik mowi ze schodzic od 12
A jak bola to mi się zdaje ze to musi być dobry znakBetę zrobię w czwartek chyba ,ze wytrwam do piątku bardzo wątpię abym wytrwała Boże jak te plecy bolą ;(
Dokładnie tak napisał:Do 12 tygodnia czy od 12 tygodnia Pasnik mowi ze schodzic od 12
Jesli bedzie bardzo niski to mozna raczej sklaniac sie w kierunku, o ktorym nie chcemy tu slyszec, jesli bedzie rosnac to juz jest na pewno dobry znak, ale gwarancji na ciaze tez to niestety nie daje. Takze na koncu pozostaje Beta.Oj kochana musisz zapytać tutaj bardziej obcykanych ....