Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Progesteron 11.92 ng/ml czy on jest dobry proszę o odpowiedz ??? Bo się denerwuje
Czyli mam się nie martwić mówisz a potem jaki miałaś badalas jeszcze ?? Czyli myślisz ze jest dobrze a tobie się udało bo wybacz nie pamietam ??Ja mialam w sobote w dniu transferu 12.36 i moj doktor z kliniki napisal, ze jest ok. Przy crio podobno jest nizszy niz przy transferze po stymulacji. Ja co prawda tez sie wystraszyłam i zanim dostalam odpowiedz od mojego lekarza to zwiekszylam dawkę duphastonu
Eee to lykamTak - G we własnej ozdobieA na ulotce nie jest napisane że nie można spasmoliny brać tylko w 3 trymestrze? Czy już mylę ulotki?
Czyli mam się nie martwić mówisz a potem jaki miałaś badalas jeszcze ?? Czyli myślisz ze jest dobrze a tobie się udało bo wybacz nie pamietam ??
Teoretycznie tak jest, bo to lek na recepteEee to lykamwlasniebwydawalo mi sie ze tylko jak lekarz zaleca to wtedy można brać.
SUPER!!! SUPER!!! A wiecie ilu dniowe wyhodowali?Dziewczyny dzwonił lekarz z kliniki że mamy 3 zarodki ale ze strachu nie potrafię się cieszyć. Jak dostanę @ mam umawiać się na wizytę i wtedy opracujemy plan działania. Jeszcze chcę to histero i mogę powiedzieć że zrobiłam już wszystko by się udało
![]()
Chyba wszyscyCzy któraś z Was miała skłonności do siniaków po clexane?