reklama

Kto po in vitro?

Dzoaśka bo nakopie w du...:D:D:D:D:D Podeślę koszyk, bo na pewno czterech tam nie będzie:-D:-D:-D. Ja na usg w jednym miałam 3 a w drugim 4 a okazało się, że 11 pobrali. Wystarczy, że jeden za drugim się schowa i nie widać. A po Ovitrrell jeszcze do soboty dociągną pozostałe:biggrin2::biggrin2:
Moze.kilka podrosnie ale jest duzo takiej drobnicy, ktora moim zdaniem sie zatrzymala albo degraduje. Tyle mi tylko szkoda ze niby zaczely rosnac a nic z nich nie.bedzie, a amh jak po ostatnim razie tyle spadlo to teraz ebnie do zera:P

reklama
Ja po podgladzie. Lipnie jest. 4 jajca by sie nadawaly, 2 albo 3 jest takich podrostkow, na ktore mozna jeszcze ewentualnie liczyc a reszta drobnica, nie rosna. Jutro znowu podglad i raczej na pewno w sb punkcja.
Do soboty pewnie jeszcze coś podrośnie,a i tak 4 to nie jest zły wynik :*

Dziewczyny czy Wy po crinone tez jestescie takie zmeczone? Myslalam ze to po punkcji mnie tak trzyma, ale to moze od progesteronu?
Jak mialam lutinusa to nie bylam zmeczona. A teraz crinone a ja bym 4 razy w ciagu dnia spala
Ja Kurciu też bym ciągle spała,więc wydaje mi się,że to ten progesteron tak działa usypiająco. Tylko,że ja mam lutinus,a nie crinone.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry