reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

O kur.... ale zajebiscie!!!! Ciesze się z wszystkich dzisiejszych dobrych wieści ale anett widziałam na żywo to naturalnej się serce raduje.... wreszcie ta laska zgrabna będzie miała rozstępy i wielki bebzon. Życie jest sprawiedliwe!!!
Ogromne kciuki Kochana!!!!
Odpoczywaj!!!!!!
Mam i brzuch i rozstepy!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Mój mąż ma mi to za zle bo do kliniki czy mojego gina to gładko a w domu jak już się nie widzę przez brzuch od dolu to tragedia :D

Haha widzę nie tylko ja tak mam :p dzień przed wizytą w wannie istna kamasutra, żeby zgolić wszystko idealnie, nawet męża wołam żeby sprawdził czy gdzieś nie ominęłam, a tak ogólnie to mam to gdzieś, bo i tak nie widzę co tam się dzieje haha

Ja generalnie uważam że alkohol pomaga na ciązę, za kazdym razem jak zaszłam to pilam duzo więcej niż w statystycznym cyklu i zawsze miałam duzo

To podziwiam:)a teraz jesteś w ciązy czy juz urodzilas? Był jakiś konkretny powoď braku ciąz zdiagnozowany?
10t5dz ciazy
Glowny problem to nasienie slaba ruchliwosc 5 tranfer byl juz z zarodkami z nasieniem dawcy
Ale tez okazalo sie ze u mnie immunologia szfankuje

No już mi lepiej i może nie uwizycie gram na play station w taką zupełnie rozpierdzieluche :) nawet nie wiem jak walczyć ale się uczę i jak to pomaga jak pokonam przeciwnika.
Dziunia12 , kochana kazda z nas wie co dokładnie czujesz , kazda z nas to przechodziła :) najważniejsze jest to nie walczysz , próbujesz , idziesz do przodu, pewnych rzeczy nie da sie przewidzieć , głowa do góry wszytsko sie ułoży i pisz do nas jak masz gorszy dzień , kazda go kiedyś miała :) a narazie graj

Haha widzę nie tylko ja tak mam :p dzień przed wizytą w wannie istna kamasutra, żeby zgolić wszystko idealnie, nawet męża wołam żeby sprawdził czy gdzieś nie ominęłam, a tak ogólnie to mam to gdzieś, bo i tak nie widzę co tam się dzieje haha
Haha jakbym widziała siebie w wannie, tym razem przed wizytą u lekarza mąż weźmie czynny udział w depilacji bo golenie na oślep strasznie męczy:-D
Gwiazdy, dla tych co muszą głowę czymś zająć (pozostałych też :-D ) polecam film "Złe mamuśki" 1 i 2 oraz dla tych co lubią arabską sagę Tanya Valko książki Laili Shukri :-)
Czytamy te same książki, właśnie kończę ,,Perską zazdrość,, :tak:

reklama
Smutne jest to, że w tym kraju kobiety tyle cierpią a nie ma wsparcia finansowego albo jak jest to tylko w wybranych miastach jakby z innych to się nie placiło podatków albo było gorszym czlowiekiem. A jak ktoś uważa ze nie powinno byc refundowane to chcialabym miec możliwośc nie placenia za wszystkich pijakow co mają full badan za darmo...

Do góry