reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)

reklama
Laski leze pod kroplowa i zrrkam na zalecenia po crio i widze frexyparyne 1 amp dziennie ale brak info kiedy zaczac. Jak mialyscie??

Dziewczyny nowe i nas podczytujace gdyby któraś obawiał się narkozy opowiem że szczegółami :) takiej panikary jak ja tutaj nie było :) chciałam w pewnym momencie nawet lekarzy przekroić żeby mi zrobili w miejscowym znieczuleniu :) teraz wiem że to było najlepsze wyjście, punkcje przeprowadzał mój lekarz a jak zasypiam to mnie trzymał mój lekarz za palca u nogi :) gdyby ktoras nów się bała odpowiem na każde pytanie... :)

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Super wiadomość! Cieszę się,że wszystko dobrze :*

Laski leze pod kroplowa i zrrkam na zalecenia po crio i widze frexyparyne 1 amp dziennie ale brak info kiedy zaczac. Jak mialyscie??

Tez tak mialam napisane ale moj lekarz z kliniki powiedział, żeby brac wieczorem w dniu transferu. I w sumie mój M. potwierdził, ze tez mu sie tak zapamietalo z wizyty u docenta

Walczaca gdyby ostatnio nie bylo poronienia dzis rodzilybysmy obia. W zwiazku z tym ze nie wyszlo dzis obowiazkowo przejmuje od Ciebie brzuszek[emoji4][emoji4]

Aneta, to samo sobie mowie caly miesiac szczegolnie jak widze ze wlasnie teraz rodza wszystkie dziewczyny ktore zaczynaly razem z nami! Oj ciezki ten miesiac dla mnie [emoji853]

reklama
Do góry