reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po wizycie u Ludwin & ludwin , nie wspominam miło tej wizyty...
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiem ;) dobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna ❤❤❤ ktoś mi głupoty wmawiał :angry:;-) ;) kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer :p:p ❤❤❤
No bo ciężko zeby ktoś pobil wujka Jarka:)

Szczerze nie wiem o co mogło chodzić. Ale jeszcze sobie tak pomyślałam o Tobie. Bo skoro nie robią transferów w lipcu ale przecież lipiec zaraz się kończy... Który masz dzień cyklu? Nie dasz rady podejść do transferu na początku sierpnia?
Nie moga mi podać nic bo chcą mi dobrać jakieś leki bo im wywalilam moja immunologie i kazali oddać krew i teraz mówią ,ze to jest coś nie tsk skoro mi on się nie przykleja i przed nie umówieniem się z dr nie moga mi nic dać ,a akurat 31 to już 10 dc wiec dupa

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Anita to jeszcze poprosimy zdjęcia małego człowieka ;-)
Najważniejsze że rośnie nam kolejny obywatel - zdrowy i mądry;-)❤❤❤

Ale to super wiadomosc ze z macica wszystko dobrze! Jak to mozliwe ze wczesniej lekqrze takie rzeczy Ci wmawiali??
Nie mam pojęcia, widocznie trafiłam na jakiegoś konowala... z resztą badzro źle wspominam tego lekarza który tak stwierdził kawał chama resztę buca zrobił hsg i histeroskopie i tylko nastraszyl ze nigdy dzieci miec nie bede i właśnie mu kurw@ udowodnie ze będę a on jest zwyklym lekarzem a nie zadnym specjalistą... Ale najwazniejsze ze wszytko jest ok :)

reklama
Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)
Powinno ... więc mocno zaciskamy ✊✊✊✊

Do góry