Mogą zrobic nacięcie otoczkiNo dobra to powiedz mi teraz co oni moga jeszxze zrobić z blastocysta żeby on się bardziej rozwinął i wtedy mi go podać .. ja nie bardzo czaje ,ze niby tylko ta klinika co ja jestem to robi
reklama
Co do zajecia glowy polecam serie o Chylce pana Mroza .pisze thrillery psychologiczne. Super sa!!
oooo - Mroza to ja wszyyyyystko łykam-uwielbiam!!!! ale FAKT w Chyłce jestem zakochana
misis188
Fanka BB :)
No bo ciężko zeby ktoś pobil wujka JarkaJa juz po wizycie u Ludwin & ludwin , nie wspominam miło tej wizyty...
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiemdobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna ❤❤❤ ktoś mi głupoty wmawiał
kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer
❤❤❤
Szczescie1986
Nie moga mi podać nic bo chcą mi dobrać jakieś leki bo im wywalilam moja immunologie i kazali oddać krew i teraz mówią ,ze to jest coś nie tsk skoro mi on się nie przykleja i przed nie umówieniem się z dr nie moga mi nic dać ,a akurat 31 to już 10 dc wiec dupaSzczerze nie wiem o co mogło chodzić. Ale jeszcze sobie tak pomyślałam o Tobie. Bo skoro nie robią transferów w lipcu ale przecież lipiec zaraz się kończy... Który masz dzień cyklu? Nie dasz rady podejść do transferu na początku sierpnia?
Szczescie1986
Nawet na blascotyscie?Mogą zrobic nacięcie otoczki
dżoasia
Może chodzi o nacinanie otoczki - tak, żeby się miał łatwiej wydostać i wgzyźć w mamcine endoBlastke to ja już mam 5 dniowa teraz mówili ,ze odmrożą i coś tam zrobią i wtedy wpuszcza
Never give up
Anita to jeszcze poprosimy zdjęcia małego człowieka ;-)My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Najważniejsze że rośnie nam kolejny obywatel - zdrowy i mądry;-)❤❤❤
Tak na blastce też moznaNawet na blascotyscie?
Nie mam pojęcia, widocznie trafiłam na jakiegoś konowala... z resztą badzro źle wspominam tego lekarza który tak stwierdził kawał chama resztę buca zrobił hsg i histeroskopie i tylko nastraszyl ze nigdy dzieci miec nie bede i właśnie mu kurw@ udowodnie ze będę a on jest zwyklym lekarzem a nie zadnym specjalistą... Ale najwazniejsze ze wszytko jest okAle to super wiadomosc ze z macica wszystko dobrze! Jak to mozliwe ze wczesniej lekqrze takie rzeczy Ci wmawiali??
reklama
Never give up
Powinno ... więc mocno zaciskamyDobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ???![]()

Podziel się: