chlopkers
Fanka BB :)
To chyba decyduje lekarz. U mnie bylo na naturalnym, moze dlatego ze mialam owulacje? Kurcze niech dziewczyny to wyjasnia bo ja tego nie kumam do konca [emoji6]A od czego to zalezy czy na sztycznym cyklu czy naturalnym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba decyduje lekarz. U mnie bylo na naturalnym, moze dlatego ze mialam owulacje? Kurcze niech dziewczyny to wyjasnia bo ja tego nie kumam do konca [emoji6]A od czego to zalezy czy na sztycznym cyklu czy naturalnym?
Mnie tylko zastanawia czy wiekszosc spoleczenstwa tego nie widzi????
No ja to zielona w tym jestemTo chyba decyduje lekarz. U mnie bylo na naturalnym, moze dlatego ze mialam owulacje? Kurcze niech dziewczyny to wyjasnia bo ja tego nie kumam do konca [emoji6]

Czasem trzeba wlasnie jak to ujelas blokowac takie mysli i sie odcinac dla wlasnej rownowagi i zdrowia, zeby nie zwariowac. Moja terapeutka mowila mi ze to jest sposob chronienia samej siebiee i jest jak najbardziej okU mnie znajomy z pracy partnera ma przywitac synka w grudniu, gdyby u nas nie okazalo sie, ze biochemiczna to mielibysmy podobny termin. Oczywiscie zycze im jak najlepiej ale Tez zawsze staram sie blokowac mysli o tym bo wtedy mi przykro i zaczynam myslec co by bylo gdyby![]()
Jesli ogarne go na internetach (ja z tych co to z neta potrafia sobie sciagnac co najwyzej wirusa na kompa[emoji23] ) to obejrze [emoji4]Filmmmmm - obejrzyj- kuuupa śmiechu
No to czekanie na okres a od początku okresu kolejne leki.Ja biore witaminy rozne,jestem dwa dni po odstawieniu lekow po nie udanym transferze i teraz ide na wizyte do lekarza co mamy robic dalej.
Ja sie tez boje, ale kurde seksy to mi sie nieraz po nocach snia [emoji38] tak samo jak jedzenie [emoji23]Hehe no moj wczesniej tez tak powtarzal ze cale 9 miesiecy sexu nie bedzie bo on sie boi ze krzywde dziecku zrobia teraz juz go meczy brak
![]()
Ale coz narazie nie da rady bo jest krwiak hmm mnie tam jakos mocno nie zalezy nie zebym nie miala ochoty ale chyba tez bym sie troche bala![]()
Rozumiem ze nie chcesz ich uswiadomic ze Ty juz masz zalecenia najlepszego immunologa w Pl?
Mam nadzieje ze na dniach przyjfzie okresNo to czekanie na okres a od początku okresu kolejne leki.
Wydaje mi sie ze każda z nas tutaj miala raka wizję jak Ty. Ja coz... najpierw szkoła studia potem praca świat troche zobaczyc. Potem pojawił się maz ślub a po kilku miesiącach dziecko... no bo dlaczego ma być nie tak.... moja historia odbiega troche od większości dziewczyn tu bo i ja i mój mąż możemy mieć dzieci i to tak na pstrykniecie. U nas los sobie inaczej z nas zadrwil... możemy miedzy dzieci-ale niestety mamy 50 % szans na to że urodze zdrowe dziecko. dzięki in vitro moge "odrzucic" chore zarodki. przeszlam juz dwoje dzieci z naturalnej ciazy- chore. wybory dylematy i łzy ktore przeszlismy to najgorszy moment naszego życia.