Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, mam pytanie o magnez bo na wizycie zapytalam co mam na wszelki wypadek kupic na zapas w razie jesli pojawilyby sie skurcze macicy po transferze. Co prawda ostatnio nie mialam zadnych ale musze sie ubezpieczac bo w uk mi tam nikt nie pomoze. Powiedzial zeby kupic magnez lub nospe wiec juz sie zaopatrzylam. Czy nyslicie zeby ten magnez tylko trzymac w razie w wojny czy moze asrkuracyjnie przyjmujecie? Ja mam witaminy prenatalne z jakimis malymi dawkami magnezu wiec nie wiem czy powinno sie brac dodatkowo na wszelki wypadek?
To tylko ja korzystam z uroków ciążowych rozkoszy z mężem? naprawdę nie ma się co baćJa sie tez boje, ale kurde seksy to mi sie nieraz po nocach snia [emoji38] tak samo jak jedzenie [emoji23]
Nie no caly nie toż to smok❤ ale bylo kilka zdjec buziZmieścił się cały w kadrze????
Czy dostałaś kilka zdjęć do ułożenia jak puzzle?
Właśnie nie mogę Was znaleźć [emoji5] ale jak będę miała więcej czasu to postaram się przejrzeć Wasze wpisy [emoji6]Hehe nie kaz im szukac tych postow bo tam tyle juz jest nowych ze zanim znajda to sie im odechce byc w tej grupie![]()
Powinnaś, żeby był w miarę stały poziom we krwi. Dupek jak masz x3 to co 8h, a crinone co 12h.
No tez mam dwie. Pasnika i swoja klinike ktora nie uznaje immunologiiTak kochana ale bylibyście tez w kropce jakbyście miały dwie kliniki i nie wiadomo co i jak ! Już wczoraj napisałam do Pasnika i czekam bo ma metlik
Tak kochana ale bylibyście tez w kropce jakbyście miały dwie kliniki i nie wiadomo co i jak ! Już wczoraj napisałam do Pasnika i czekam bo ma metlik