redferrari
Fanka BB :)
@PaulinkaP W urodzinki takie wiadomości to sama radość Sto lat dla Was!
PS: ja dowiedziałam się, że jestem w ciąży w Dzień Matki
PS: ja dowiedziałam się, że jestem w ciąży w Dzień Matki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo tak zrobie, rozpisze sobie to wsystsko bo nie jestem przyzwyczajona do tylu lekow i boje sie, ze czegos zampomne.
Iskierko, a wiesz moze ktore dokladnie orzechy zawieraja magnez? Sorki za glupie pytanie, ale ostatnio moja tolerancja na leki mocno sie obnizyla i mdli mnie na sama mysl o dolozeniu kolejnych tabletek, czeko tez raczej nie przyjme bo odrzucilo mnie od slodkiego, natomiast staram sie jesc przynajmniej co drugi dzien po kilka orzechow do sniadania. Ale glownie nerkowce i migdaly, bo te akurat mam w domu. M bedzie dzis albo jutro na zakupach to bym mu wrzucila w liste jakies ktore doradzisz [emoji4]Większość je magnez profilaktycznie, on nie zaszkodzi. Możesz też przyjmować go w wersji naturalnej (orzechy, gorzka czekolada: ).
pięknaMyślicie ze jak na 8 dzień to piękna beta ??
Link do: MAGNEZ W JEDZENIU-9 PRODUKTÓW GDZIE GO NAJWIĘCEJ - Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne tadamIskierko, a wiesz moze ktore dokladnie orzechy zawieraja magnez? Sorki za glupie pytanie, ale ostatnio moja tolerancja na leki mocno sie obnizyla i mdli mnie na sama mysl o dolozeniu kolejnych tabletek, czeko tez raczej nie przyjme bo odrzucilo mnie od slodkiego, natomiast staram sie jesc przynajmniej co drugi dzien po kilka orzechow do sniadania. Ale glownie nerkowce i migdaly, bo te akurat mam w domu. M bedzie dzis albo jutro na zakupach to bym mu wrzucila w liste jakies ktore doradzisz [emoji4]
Wszystkiego co najwspanialsze, a przede wszystkim pięknej bety!!! [emoji8]
3mamy kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Jak robilam woskiem to czesto z kosmetyczka zostawialysmy jakis pasek, trojkacik itp. Laserkiem opitolilam wszystko na zero i jest super wygodnie [emoji4]Dziewczyny, pozwólcie, ze wrócę do tematu jescze raz. Jak się golicie? tak całkiem na zero czy coś zostawiacie? bo ja nie brdzo lubię na zero, bo wtedy mam skłonności do infekcji, a co z odbytem?![]()
Dziewczyny czy ja moglam dostac cukru po lekach do stymulacji i tych pozniej? Mialam nadcisnienie teraz mi spadło ale cukier sie przyplatałnadczczo mam 146
![]()
Ja już od połowy ciazy biore oprócz witamin ciazowych magnez i b6 3x1. A od początku caly czas wit D 2000 jmDziewczyny, mam pytanie o magnez bo na wizycie zapytalam co mam na wszelki wypadek kupic na zapas w razie jesli pojawilyby sie skurcze macicy po transferze. Co prawda ostatnio nie mialam zadnych ale musze sie ubezpieczac bo w uk mi tam nikt nie pomoze. Powiedzial zeby kupic magnez lub nospe wiec juz sie zaopatrzylam. Czy nyslicie zeby ten magnez tylko trzymac w razie w wojny czy moze asrkuracyjnie przyjmujecie? Ja mam witaminy prenatalne z jakimis malymi dawkami magnezu wiec nie wiem czy powinno sie brac dodatkowo na wszelki wypadek?