reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki [emoji4] czyli jem ok [emoji4] bede musiala sie tylko przeprosic z Muszynianka, bo ostatnio mnie odrzucilo od niej na rzecz Zywca Zdroj ktory jak wiadomo jest bez zadnych wartosci [emoji6]
ja na początku miałam ochotę tylko na żywiec zdrój potem kupowałam cisowianke później znowu ta wodę z Lidla hmm... sugaro czy jakoś tak:laugh2: a teraz znowu cisowianke ;)
@Iskra_82 z tą herbatą racja ale ja od dłuższego czasu mam fazę na herbatkę..muszę jedna dziennie wypić gorącą :-p ostatnio mi się przypomniało jak już usypialam , ze nie wypilam i musiałam wstać i gotować wodę na herbatę :laugh2:

Dziewczyny teraz jak nigdy was potrzebuje. Zróbmy sondę czy jeden czy dwa zarodki. Lekarz chce jeden prooooszzzee opowiadaj ie jak to jest bo nie mogę się zdecydowac:)
Kochana to już Wasza indywidualna sprawa - czy jesteście gotowi na bliźniaki? Ja byłam gotowa, ale mi odradzili, bo mieliśmy zarodki w różnych stadiach więc podobno w takiej sytuacji szanse są mniejsze i nie warto postąpiłam zgodnie z zaleceniami wziełam jeden

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry