Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SynevoDziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf
Właśnie czekalam na wiesci od Ciebie. Kto Ci bedzie robil punkcje? A dzis jeszcze leki bierzesz czy tylko ovitrelle?Punkcja w sobote. Jajec nadal 4 i pelno drobnicy. Doktorek wierzy ze uda sie cos wiecej zniesc wiec byle tylko te 2 wiecej byly i bedzie git![]()
@JoannaRak Kochana nie smutaj się :* Przyjdzie i na Ciebie czas, że to Ty będziesz siedzieć z brzuchem i uśmiechać się sama do siebie cały czas ciesząc się tym, że wygrałaś jedną z najwazniejszych walk w swoim życiu![]()
Kochana, a jakie leki pottzebujesz bo ja mohe o dodatkowe recepty w pon poprosic jesli te same co ja. Albo moze twoja klinika ci wystawi jak wiedza, ze z zalecen Pasnika? U mnie z tym nie robia problemu.
Ja robiłam wszystkie powyższe w INVICTADziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf