annemarie
Fanka BB :)
Jak ma podwyzszone? Jak wartosci referencyjne sa do 31%, sorry nie kumami strzalki w gore tez nie maAnetko nk masz podwyższone na poziomie 18% dla ciąży najlepiej 10% więc encorton i steryd Cię czeka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak ma podwyzszone? Jak wartosci referencyjne sa do 31%, sorry nie kumami strzalki w gore tez nie maAnetko nk masz podwyższone na poziomie 18% dla ciąży najlepiej 10% więc encorton i steryd Cię czeka![]()
Super Gosiu [emoji9][emoji9] 4.7cm to juz jest kawal dziecka [emoji4] zdrowka dla Was Kochana [emoji173][emoji173]Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina alienaodrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone
Zobacz załącznik 881817
Jejku ja mam taki problem że głowę in vitrowąWiem, dziekuje![]()
Ale z dzidzia all ok? Ktory tydz??
Anetko trochę będę przed tobąWiem, dziekuje[emoji8]
Ale z dzidzia all ok? Ktory tydz??
Siedziałam dzisiaj z ręcznikiem do rąk zmoczonym na czole, ulga niesamowita. Jednak i tak skończyło się na tabletce apapu, bo nie dawałam już rady. Na szczęście w końcu przeszło. Ufff.@Justin87 Mnie na migrenę pomaga tak jak @dżoasia pisze duuużo wody, paracetamol ale z tym rozsądnie i.... namoczona zimną wodą pieluszka tetrowa na czolea myślałam że tetrówkę kupiłam dziecku a tu matka korzysta
@gosia321 to tak jak u mnie... same opóźnienia... a do 18 tyyyle czasu...
@misis188 Sprawa wygląda tak, że.... to wizyty prywatne i zdjęć odmawia...widzę niby wszystko na monitorze USG ale zdjęć nie da "bo za duża" Ostatnio miała 1333 gram.. Na prenatalne chodzę do kliniki tylko w tym się specjalizującej i tam dostaję 2 zdjęcia i film i jakoś za duża nie jest... Lekarz do którego chodzę prywatnie robił mi in vitro i jakoś tak ( z przyzwyczajenia?
) u niego zostałam tylko poszłam tam gdzie prywatnie przyjmuje... Trochę przykro bo za każdą wizytę płacę 170 zł i niby sympatycznie pogadamy ale to nie o to chodzi... u mnie 31 tc więc bez sensu cokolwiek zmieniać, jeśli będę miała jakąś przyszłość invitrową to klinikę i jego polecę ale pewnie prywatnie się rozejrzę za kimś innym...
No mysle, ze sie troche zagalopowalas z tym ocenianiem Barburki, o ktorej tu wszystkie wiemy, ze jest super kobitka z dobrym serduchem. Mam wrazenie, ze jestes przeswiadczona, ze caly swiat sie sprzysiagl przeciwko Tobie, ze sie na Ciebie uwzielysmy, a w ogole to nikt inny oprocz Ciebie nie ma zadnej historii niepowodzen polozniczych. I fakt, wszystkie sie tu wspieramy, ale nikt nie ma tak roszczeniowej postawy wobec innych. Jestem na tym forum od poczatku stycznia, a nigdy sie nie zdarzylo, zeby ktos robil takie akcje. To bardzo przykre, bo nasze forum wlasnie dlatego jest takie wyjatkowe, przez panujaca tu atmosfere, w odroznieniu do innych miejsc w necie. I takie pyskowki zachowaj prosze na inne okazjeProszę mnie nie obrażać. Pisałam na temat sondy wcześniej. Może się źle wyraziłam. Myślę że każdy na forum potrzebuje wsparcia i wiedzy a nie... Jak w twoim przypadku. Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak dolowac. Wiesz nie znam twojej historii ale życzę Ci jak najlepiej przez co czuje się lepszym człowiekiem od ciebieposzukaj teraz wsparcia na forum bo cię obraziłam...
@chlopkers dobrze godosz - soku Tej Pani poloćNo mysle, ze sie troche zagalopowalas z tym ocenianiem Barburki, o ktorej tu wszystkie wiemy, ze jest super kobitka z dobrym serduchem. Mam wrazenie, ze jestes przeswiadczona, ze caly swiat sie sprzysiagl przeciwko Tobie, ze sie na Ciebie uwzielysmy, a w ogole to nikt inny oprocz Ciebie nie ma zadnej historii niepowodzen polozniczych. I fakt, wszystkie sie tu wspieramy, ale nikt nie ma tak roszczeniowej postawy wobec innych. Jestem na tym forum od poczatku stycznia, a nigdy sie nie zdarzylo, zeby ktos robil takie akcje. To bardzo przykre, bo nasze forum wlasnie dlatego jest takie wyjatkowe, przez panujaca tu atmosfere, w odroznieniu do innych miejsc w necie. I takie pyskowki zachowaj prosze na inne okazje
oooo tak masz rację gdyby nie to forum, to ja osobiście bym zwariował po becoe "0" 
Tak Kochana. Tak do mnie mowili przez cala mlodosc [emoji16] bowiem ksywke mam od nazwiska panienskiego [emoji6][emoji6]@chlop
Wg mnie jest wszystko ok. Nie ma czegos takiego jak stala wartosc dla NK bo kazde labo ma inne normy i inaczej mierzy.Gdybys miala 30 to byloby juz malo ciekawie , twoja wartosc jest jak najbardziej w normie, nie wiem czy jest sens to zbijac, dobrze zeby jakis spec na to spojrzał, oprocz tego , da sie z tym zyc i jak trzeba tez mozna zbic wiec sie nie denerwuj
Już ino poprawilam posta - zle mnie się pyklo.Tak Kochana. Tak do mnie mowili przez cala mlodosc [emoji16] bowiem ksywke mam od nazwiska panienskiego [emoji6][emoji6]