gosia321
Fanka BB :)
Ale musisz stopniowo odstawiac np.3dz 2x1 kolejne 3 dni 1x1 i pozniej bezNo właśnie to były prywatne wizyty... Czyli ja już chyba mogę przestać brać, bo prawie mam 16 tydz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale musisz stopniowo odstawiac np.3dz 2x1 kolejne 3 dni 1x1 i pozniej bezNo właśnie to były prywatne wizyty... Czyli ja już chyba mogę przestać brać, bo prawie mam 16 tydz...
Najlepiej załatwić kupę przed punkcja... Ja teraz mam problemy z z zatwardzeniami mówi lekarz że to od progresteronu... Ja za pierwsze 2 procedury to bałam się kupę robić żeby zarodek mi nie wypadłDziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej.![]()
![]()
Kochana na ten bol brzucha bierz nospe i paracetamol. Bol brzuch po punkcji to norma ja nie moglam sie wyprostowac przez 3 dni A na twardsze sprawy moze sliwki szybciej i bezbolesnie pojdzie a teraz sezonDziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej.![]()
![]()
U mnie nerwy działają w drugą stronę i z kibla zejść nie mogłamDziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
![]()
Witaj w klubie mnie sliwki ratujaNajlepiej załatwić kupę przed punkcja... Ja teraz mam problemy z z zatwardzeniami mówi lekarz że to od progresteronu... Ja za pierwsze 2 procedury to bałam się kupę robić żeby zarodek mi nie wypadłtakie pojęcie miałam...
![]()
Tak jest miałam badania skurczy macicy skurcze niewyczuwalne a byly .Chyba kosztuje 800 zl i faktycznie dziala tylko kilka godzin po podaniu ale te kilka godzin jest bardzo wazne. Chyba @Ewunka miala badania przy atosibanie i on faktycznie wycisza skurcze ktore czasem sa bezbolesne ale sa. Ja bralam do 2 transferow i jak bede wracac po rodzeństwo to wezme tez
@Biedroneczka83 - miałam podobnie. Wypij szklankę przegotowanej cieplej wody malymi łyczkami i duzo blonnika - powodzonkaDziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
![]()
@Never give up tylko te badania Dna mutacji v szukaj gdzieś taniej bo w invicta drogo. Dziewuszki zapewne podpowiedzą gdzie.Dziękuję bardzo. A co Ci jeszcze @Koniczyna82 zlecił do badań?
Ja mam test test DNA badanie mutacji V leiden i ANA 1
Ja będę przeszczesliwa jak tylko to mi zleci![]()
Dziewczyny 8.07 dostałam miesiączkę ,23.07 byłam umówiona do gin żeby sprawdzić czy mój „polip „ zniknął . I faktycznie nic nie było macica czysta . Pani gin na prawym jajniki zauważyła pecherzyki no i niby bylo to normalne bo byłam w połowie cyklu , endometrium było bardzo cienkie a dwa dni po wizycie dostałam znowu @@@. Jak to możliwe ? Teraz siedzę i się zastanawiam czy aby ta Pani jest kompetentna i czy się nie myli(może to torbiele a nie pecherzyki ). W czwartek mam prp ... Co robić ?? Iść się przebadać do kogoś innego ?? Co byście zrobiły na moim miejscu ??