martuska09
Zaangażowana w BB
moim zdaniem - książkowo
Gratuluję![]()
dzieki za odp , patrząc na bety innych ( wiem że co organizm to może się rożnic ale dziewczyny w 13-14 dpt miały już ponad 1000
dlatego pytam, to mój 4 transfer i w końcu coś uszyło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moim zdaniem - książkowo
Gratuluję![]()
dlatego pytam, to mój 4 transfer i w końcu coś uszyło
czesc dziewczyny , podpowiedzcie czy mam sie martwić bo w sumie wartości nie sa jakies wysokie ale podwaja sie betkamiałam 2blastki
7dpt 31,6
11dpt 171,53
13dpt 340,68
15dpt 632,17
Weź mi to policz błagam nie kumam ni ciorta
Ja bralam no spe 3x2 profilaktycznie, bralam tez tyle samo magnezu i mialam wlew z atosibanuDziewczynki ale sie rozpusalyscie, wlasnie nadrobilam chyba z 50 stron od wczorajjuz jestem na biezaco [emoji16]. Wczoraj spedzilam dzien z tata bo bardzo razdko sie widujemy, przynajmniej przez to in vitro jestem czesciej w polsce
. Tak czytalam wasze wypowiedzi odnosnie spasmoline i tego atosibanu czy jak to sie zwie. Czy wy te leki przeciwskurczowe bierzecie na wszelki wypadek czy macie jakies podstawy? Ja zwiekszylam dawke magnezu od wczoraj, poprosze w dniu trnafseru keszcze o recepte na to spasmoline ale nie wiem czy to brac profilaktycznie czy tylko jesli beda wyczuwalne skurcze?
Bóle i mdłości od hormonów. Ale objawy ciążowe już wkrótce też Cię dopadną![]()
W tym 2+1 sie placi za mrozenie niestetyDzoasia, mnie pytali jak mroziny tzn parami czy osobno jak dzwonili embriolodzy z info o zarodkach. U mnie mrozenie i przechowywanie przez rok bylo w pakiecie moze ty tez masz juz objete w cenie? Ja zamrozilam wszystkie osobno zeby miec opcje. Za mrozenie pojedynczo normalnie jest doplata ale, ze u mnie i tak bylo w pakiecie to nie musialam nic doplacac.
Ja bralam no spe 3x2 profilaktycznie, bralam tez tyle samo magnezu i mialam wlew z atosibanu
Czyli 22 dzień czyli 3 tydzień 6 dzień czy tak jak to się piszePaula licz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.
Znaczy 27Czyli 22 dzień czyli 3 tydzień 6 dzień czy tak jak to się pisze![]()
Pieknieczesc dziewczyny , podpowiedzcie czy mam sie martwić bo w sumie wartości nie sa jakies wysokie ale podwaja sie betkamiałam 2blastki
7dpt 31,6
11dpt 171,53
13dpt 340,68
15dpt 632,17