Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Labella Koniczynka - miło Was widzieć.
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Irminko o glupotach tez tu gadamy, przeciez wieszWas tez! [emoji173]️ Miałam juz tu nie wchodzić bo wypadłam z obiegu... Ale jakos cieżko bez Was. Sie człowiek tak zżył [emoji8][emoji8][emoji8]
Byloby super!!! [emoji173][emoji173]Co to sie jakies spotkanie w Krk szykuje czy co? Bo chyba cos mnie pominelo.
Tak więc my waży 2530 i lekarz stwierdzil ze do końca ciazy bedzie 4.5 kg. więc cc. ma sie dobrze. zostały dwa miesiące. nastepna wizyta juz 17.08 bo teraz o 3 tygodnie bedzie. zdjęcie wieczorem bo na kebabie jestem![]()
Was tez! [emoji173]️ Miałam juz tu nie wchodzić bo wypadłam z obiegu... Ale jakos cieżko bez Was. Sie człowiek tak zżył [emoji8][emoji8][emoji8]
Czeka Cie jeszcze w zyciu duzo dobrego Kochana! Jestem o tym przekonana [emoji173]Dzięki, kochana! Podział majątku w zasadzie tez sie dokonał, bo my byłyśmy tak dziwnym małżeństwem ze w zasadzie wszystko mieliśmy osobne. Teraz to moze to i dobrze, bo nie musimy sprzedawać mieszkania, przepisywać kredytu itp... No ale cóż. Lekcje z tego co było odrobione, wnioski wyciągnięte i... do przodu*
*bo gdyż inaczej sie nie da
Podlaczam sie do petycjiKochaneja się przypominam
![]()
Jak by któraś miala wolny termin do Paśnika na.koniec sierpnia początek wczesnia do ja chętnie przygarne lub wymienię sie na termin późniejszybo na znany lekarz wizyt w kalenarzu brak całkowicie
![]()
Spokojnego popołudnia![]()
Co u Ciebie ?????![]()