misis188
Fanka BB :)
Ja tez o tym pomyslalam ze tam moze pozna tego jedynego❤Kochana zawsze ktos sie znajdzie na weselu zeby sie z toba bawica noz widelec moze poznasz kogos na dluzej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez o tym pomyslalam ze tam moze pozna tego jedynego❤Kochana zawsze ktos sie znajdzie na weselu zeby sie z toba bawica noz widelec moze poznasz kogos na dluzej
![]()
i ja tez potrzebuje terminu do pasnikaPodlaczam sie do petycji) ja rowniez chetnie przygarne termin sierpniowy lub wrzesniowy jako druga w kolejce
![]()
A w dupsko co bilasNo tak jak juz brzuch bedzie wiekszy i twardy to tez przeniose sie na uda narazie daje w brzuch. Hmm a juz tyle tych zastrzykow wzielam ze wlasciwie to sie przyzwyczailam i juz nie czuje tego bolu. Tak samo z zastrzykami w dupsko poszlo juz 40 zastrzykow takze juz nie rusza mnie wbijanie igly![]()
no ja 12 listopada mialam pierwszy dzien ostatniej miesiaczki wiec od 13 kulam sie do konca czerwca i na prawde już doscTo wlasnie zle robisz bo obszar ponizej pepka boli najbardziej wrzucam zdjecieJa właśnie walę poniżej pępka w oponke
Rośnie juz rosnie❤❤To wlasnie zle robisz bo obszar ponizej pepka boli najbardziej wrzucam zdjecieZobacz załącznik 882337
W dupsko Agolutin i jeszcze do 3.08 bede go bracA w dupsko co bilasno ja 12 listopada mialam pierwszy dzien ostatniej miesiaczki wiec od 13 kulam sie do konca czerwca i na prawde już dosc
jak długo masz brac heparyne?
Noo zaokragla sieRośnie juz rosnie❤❤
Dlatego ta pani o której pisały @Kurcia i @Margit2018 nie wychodzi tylko dozoruje, a w razie małego zapału chłopaków do "roboty" robi striptismów tak więcej to maz @dżoasia nie zrobi "roboty "![]()

Cale szczescie bo ja juz tylko czekam az sie zacznaDziewczyny, maliny można, sok z malin można. Nie można naparu z liści krzewu malinowego![]()