reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cale szczescie bo ja juz tylko czekam az sie zaczna ;)
Ogolnie moje dziecko bedzie owocorzerca to na bank najpierw matka jadla truskawki pozniej czeresnie arbuzy i nektarynki teraz sliwki i borowki samo zdrowie normalnie ;) nawet papierowki mi smakowaly a nigdy ich nie lubilam ;)
Oj moje tez. Najlepiej bylo jak w zimie siedziałam w niedziele przed tv i leciała moja ulubienica z lat dzieciecych pippi:) i na stole mieli arbuza. I taka mnie naszla na niego chec ale gdziez w zimie arbuz. A maz pojechal do Kosciola i wstapil do sklepu przy okazji. Ja mu nic nie mowilam a on mi kupil arbuza bo byl. Jadlam go i zyga...m ale jaki on byl pyszny:) i w okresie wymiotow nie zwracalam tylko jabłek. Teraz to slodycze moga dla mnie nie istniec

Oj moje tez. Najlepiej bylo jak w zimie siedziałam w niedziele przed tv i leciała moja ulubienica z lat dzieciecych pippi:) i na stole mieli arbuza. I taka mnie naszla na niego chec ale gdziez w zimie arbuz. A maz pojechal do Kosciola i wstapil do sklepu przy okazji. Ja mu nic nie mowilam a on mi kupil arbuza bo byl. Jadlam go i zyga...m ale jaki on byl pyszny:) i w okresie wymiotow nie zwracalam tylko jabłek. Teraz to slodycze moga dla mnie nie istniec
No zima bedzie gorsza bo mniej owocow bedzie ;) a cytrusow za duzo nie mozna nic zostana jablka gruszki ;) i melony

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry