tamiza
Fanka BB :)
Pierwsze słyszę! Zrobili taki zapis w umowie ?Nio, w ramach pakietu jest hodowla do 3ciej. To tak zeby za tanio nie wyszlo![]()
Asiula moooocne kciuki

Bliźniaki dadzą radę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze słyszę! Zrobili taki zapis w umowie ?Nio, w ramach pakietu jest hodowla do 3ciej. To tak zeby za tanio nie wyszlo![]()
nigdzie nie będziesz wracać, trójeczka dzieci Ci chyba wystarczy?Nooo... ale wawa mi i tak za bardzo nie po drodze. Najwyzej kiedys sie do macierzynstwa wroce![]()
Jesli do jutra beda miec po 8 komorek to jutro mroza, a jak nie to beda trzymac do czwartku
Na pierwszą wizytę zapisałam się do dr Taszyckiej. Cieżko z terminami, więc nie miałam za dużego wyboru. Co o niej sądzicie? Ktoś się u niej leczył?
Asiu my nic nie dopłacaliśmy jeśli się nie mylę. Płaciliśmy za mrożenie zarodków,a tych 600 zl nie,chociaż też niby wynikało z tej umowy,że trzeba dopłacać.Nio, w ramach pakietu jest hodowla do 3ciej. To tak zeby za tanio nie wyszlo![]()
Kochana, tylko 2 komorki byly dobre.nigdzie nie będziesz wracać, trójeczka dzieci Ci chyba wystarczy?![]()
Powodzenia kochane kciuki mocno zacisniete :*Cześć Dziewczyny,
@Mieciu85 kciuki za szczęśliwy przelot do bazy.
@PaulinkaP pięknego przyrostu bety Ci życzę Kochana.
@Apsik1981 powodzenia i udanego jajcobrania. Daj nam później znać jak poszło. :*
@Agniecha1508 powodzenia na wizycie. Daj nam później znać, jaki dottore ma na Ciebie pomysł.
@dżoasia trzymam kciuki za Twoją parkę.
Miłego dnia. :*
No to oby u mnie tez nie trzeba byloAsiu my nic nie dopłacaliśmy jeśli się nie mylę. Płaciliśmy za mrożenie zarodków,a tych 600 zl nie,chociaż też niby wynikało z tej umowy,że trzeba dopłacać.