Mieciu85
Fanka BB :)
ja tam mam swoją teorię na ten tematale nie piszę na razie
To jak w takim razie jest blastka widoczna na usg przy transferze po preniesieniu do macicy? Chyba pecherzyk nie jest mniejszy? Dzoasia dawaj ta teorie[emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam mam swoją teorię na ten tematale nie piszę na razie
W trakcie transferu widać raczej medium w ktorym zarodek wpływa do macicy - np embrioglue jeśli miałaśTo jak w takim razie jest blastka widoczna na usg przy transferze po preniesieniu do macicy? Chyba pecherzyk nie jest mniejszy? Dzoasia dawaj ta teorie[emoji1]
No przecież dzisiaj dzwonili, nic innego mi nie powiedzą teraz, chyba nie wyciągaja tych bidoków co 5 min, tylko raz dziennie. W sumie nie zapytałam czy jutro będą dzwonić, ale jak nie zadzwonia z rana jak dziś to przedzwonię przed południem.@dżoasia a moze zadzwoń do cuechcinka jak tam maleństwa
Ja na szczęście 7 sierpnia jadę tamnjuz ostatni raz i przenoszę się już do lekarza w krakowieKurde czasem man wrazenie ze ja do innego lekarza chodzilamon fakt faktem jest malomiwny ale sam mowil jak mialam schodzić z lekow. Lutinusa mi kazal wziac do końca opakowanie i na tym koniec to to sobie zrobilam po swojemy bo sie balam odłożyć 6 tabletej na raz ale estrofem mi sam zmniejszal
Kochana ja się właśnie trzymam faktów. Nie będę pisać co mi się wykociło w mojej pałce, bo w sumie mnie już nic nie zdziwi, a jak się okaże że cud to mi głupio będzie.Wiem Asia ze biologia to nie matematyka, ale sprobujmy sie troche trzymac faktow. Ja mam tez teorie , jak poskladam wszystko w calosc , ale tez jej nie pisze . Czekam na rozwoj i zycze Paulinie calego szczescia tego swiata.
Paulinko jeśli chcesz odpocząć od forum nikt nie ma Ci tego za złe. Nie odbieraj też źle opinii każdej z nas bo wiele widziałyśmy i myślałyśmy i mamy prawo się wypowiedzieć na ten temat. Nikt tez nie podważa tego co widział Twój lekarz. Życzymy powodzenia i czekam na wieści kiedy zdecydujesz się nam je przekazać.Wiecie co dziewczyny ja to się wyciszam na dłuższy czas daje sobie spokój jak narazie z forumtrzymajcie się wszystkie dobrze życzę miłego dnia
a lekarza idioty to nie mam u siebie w mieście wiec skoro widział to widział przy pierwszej ciąży tez był pecherzyk widoczny
nie pociesza mnie takie odp ,ze jakie głupoty mi nagadał no wybaczcie ale żadna z nas lekarzem nie jest ,a nie była u koleżanki i ona nie badała tylko lekarz z długim stażem
ale mniejsza o to życzę wszystkim powodzenia ja wierze ,ze mój maluszek jest ze mną
zrobię będę w środę i jeśli lekarz by w to nie wierzył to by nie wypisał l4 ciążowego ale co ja wam będę tłumaczyła jak co niektóre tutaj wiedza lepiej niż lekarz trzymajcie się tyle z mojej strony co ma być to będzie jestem pozytywnie nastawiona zdaje sobie tez sprawę ,ze nic z tego może nie być ale nic innego jak wiara i nadzieje mi został i wierzenie w to,ze on tam jest wiara umiera ostatnia
![]()
Uwielbiam ciebie kochanaTo jak w takim razie jest blastka widoczna na usg przy transferze po preniesieniu do macicy? Chyba pecherzyk nie jest mniejszy? Dzoasia dawaj ta teorie[emoji1]
Uwielbiam ciebie kochana![]()