reklama

Kto po in vitro?

reklama
Napisze z mojego doswiadczenia, ale wiem, ze Asia zna lepiej krakowskich lekarzy [emoji4] moim gin jest od dawna dr T. Bereza i jestem z jego opieki bardzo zadowolona. Swietny specjalista, a przede wszystkim bardzo pomocny czlowiek, czlowiek o wysokim poczuciu etyki zawodowej. Nie bede sie rozpisywac kiedy i jak mi pomogl, ale naprawde jest lekarzem z powolania [emoji4]
Asia natomiast poleca mocno dr Inge Ludwin i oraz meza [emoji4] oni rowniez ze stajni Kopernika [emoji4]
Tak naprawde to warto popytac wsrod znajomych, kogo polecaja i jakie maja doswiadczenia. Spotkalam sie z opinia, ze w krk ginekologia jest na kiepskim poziomie, ale osobiscie sie z tym nie zgadzam. In vitro - fakt, nie ma tu dobrych klinik, ale ogolnie lekarzy ginekologow mamy niezlych [emoji4]
Z drem Berezą spotkałam się tylko na gruncie endokrynologii, też bardzo pozytywne doświadczenia. Tak, myślę, że w Krakowie są świetni specjaliści, co widać po dorobku naukowym niektórych- są na bieżąco i to naprawdę da się odczuć.

Dziewczyny mam takie pytanie jutro i pojutrze Idę za badania zlecone przez paśnika niestety nie czuję się najlepiej chyba klima mnie rozłożyła , trochę boli gardło i czuje się typowo na anginę, czy to bardzo wpływa na wyniki tych badań ?

Zatem moj tez mi tak powie [emoji4] no nic. Za wczesnie zebym myslala o takich rzeczach. Teraz czas skupic sie na najblizszym usg i prenatalnych [emoji4]
to znaczy nie powiedział, że nie zrobi tylko, że nie ma co do zasady żadnego powodu, żeby nie rodzić sn - ja się jeszcze nie zastanawiam a już 13 tydzień , zobaczymy jak skarbuś urośnie, trzymam kciuki za prenatalne :)

reklama
Mocne kciuki[emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]
Kurcze jak tak czytam, to jednak wiekszosc dziewczyn po ivf planuje cc (oczywiscie nie mowie o bliznietach, bo to oczywista sprawa). A ja wczesniej bylam pewna, ze jak sie uda, to sn to bedzie super. Misis, wiesz moze czy ivf jest wskazaniem do cc?
Roznie do tego podchodzą. Ja nie chce rodzic sn i dlatego poszlam do gina prywatnie dodatkowo bo on pracuje e szpitalu w ktorym chce rodzić ale ten moj na nfz tez sir pytal jak chce rodzic i tez by mi cc zrobil tylko u nas w szpitalu kiepsko z noworodkamu bo nie maja sprzetu. Duzo dziewczyn rodzi tez naturalnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry