Gosia892
Fanka BB :)
Będzie dobrze , trzeba w to wierzyć! czasem te dające mniejsze szansę blastki robią piękniejsze niespodzianki niż te idealne. Uda się [emoji8]Dzwonilijuz pisalam
hoduja do blastki bo bidoki slabe
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze , trzeba w to wierzyć! czasem te dające mniejsze szansę blastki robią piękniejsze niespodzianki niż te idealne. Uda się [emoji8]Dzwonilijuz pisalam
![]()
Och przepraszam. Musiało mi gdzieś to uciec. Że też musisz przez to przechodzić. Oby jednak się wzięły w garść. Tyle osób w nie wierzy.Dzwonilijuz pisalam
![]()
Wysyłamy moc pozytywnej energii do przyszłych blastusiów! Dzielcie się zdrowoDzwonilijuz pisalam
![]()
Około 14stej dopiero. Streeeeesdziś dopiero 7dpt 3 dniowego Kurczaka. Więc chyba poczekam. Na pewno do jutra. Ale widzisz jak te diablice poniżej kuszą ;P
Kusicielki <3
Piękny widok. Serce się raduje. Odpoczywaj. Wszystko musi być dobrze.
@Vorreiavereunbimbo O KTÓREJ WYNIKIIIIIIIIIIII
... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty
tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤Dobse. Ale już będę grzeczna. Obiecuję, słowo ciężarnej.nie ma za cotym razem obyło się bez podania, ale następnym będzie trzeba wysłać
![]()
To.wszystko przez te slodyczeWłaśnie kochane wracam z wizyty .. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty
tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤
Ja wogole nie moge korzystac z aplikacji instalowalam ja juz 10 razy i zawsze wyskakuje blad w logowaniu wiec dalam sobie na spokojHej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowacCaly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo
Taka jestem bystra
![]()
Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min
Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczkaW dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli
Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...
Ide nadrabiac Waszs posty
Milego dnia wszystkim :*
Zobacz załącznik 883178
Ojojoj kochana brzmialo strasznie w pierwszych linijkach bo myslalam ze to znowu cos u ciebie. Wspolczuje koteczce oby jak najszybciej ja wyleczyliCześć Kobitki,
@Vorreiavereunbimbo za piękną betę mocne kciuki, chociaż wydaje się, że jest już tylko formalnością. :*
@Agonia777 powodzenia na wizycie. Daj nam później znać, kiedy będziesz przytulała swoje maluszki.
Przepraszam, że tak późno wrzuciłam kalendarz ale u mnie jak zwykle akcja od rana.
Weszłam dzisiaj do łazienki a tam obraz rodem z horroru, krew wszędzie na podłodze, w wannie. Okazało się, że moja kotka krwawi. Właśnie wróciłam od weta, prawdopodobnie to kamienie na pęcherzu, tak to wygląda na usg. Już jej współczuję.![]()