Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby wygodny ale racja , tak ciepło to pewnie się do tylka będzie kleić . Szukam czegoś bawełnianegoJeśli wygodny to bierzCo to kogo obchodzi
Chyba, że masz jakiś bawełniany, taki milszy skórze to może taki zabierz, bo wiadomo upały itp
![]()
Kochana nie jadę rodzic ... choć przyznam ze bardzo bym chciałaPrzed porodem można mieć swoj strój np. ciążową sukienkę albo w czym tam wygodnie. Po porodzie w taki upał to sama koszula starczy. Ja szlafroka nie brałam wcale.
, zabieg mam w czwartek i kazali mi wziac jakis szlafrok nie wiem czy chcą mnie nim zakryć czy co
Hehe no tak jak otwieram lodowke to tez tam zostaje na dluzszy czas i stroj podobny gacie i stanikNie dajemyja latam po mieszkaniu w samych stringach haha, wentylator przy dupie i tylko kursuje pomiędzy prysznicem a zamrażarka hihi
Wczoraj dostałam super patent na klimatyzacje domowa ... dziś ja spróbujeHehe no tak jak otwieram lodowke to tez tam zostaje na dluzszy czas i stroj podobny gacie i stanik![]()
Ja bym wogole nie szukala w taka goraczke mysle ze bedzie zbedny. A szlafrok nie jest przymusem albo masz albo nieNiby wygodny ale racja , tak ciepło to pewnie się do tylka będzie kleić . Szukam czegoś bawełnianego
Mam za wysoki wiatrakWczoraj dostałam super patent na klimatyzacje domowa ... dziś ja spróbuje
Butelka wody zamrożonej należy postawić przy wiatraku efekt niby jest jak w chłodni
to stój przed wiatrakiem z butelka hahaMam za wysoki wiatrak![]()

Nie trzeba wysokiego wiatraku tylko butelka z woda zamrożona niby całe mieszkanie ochładzaMam za wysoki wiatrak![]()
Tabsy od Pasnika nie klliduja z tabsami na wzrost endoWlaskie dziewczyny jestem po wizycie z panią dr która tak usilnie chciała ze mna spotkanie No i dupa niczego się nie dowiedziałam i ze nic niejasnego nie widzi w moim organizmiejak byłam u immunologa tutaj u nas i pokazałam zalecenia od Pasnika stwierdził żebym nic nie brała bo jest ok i mogę zaszkodzić tylko
Zmieniła mi tylko tabletki jak będę podchodzić pod transfer czyli od 1dc mam brak progynova 4mg i żadnego zastrzyku na koniec... cyk naturalny wspomaganyczy ktoś tak miał już? Oczywiście trzymam się zaleceń od Pasnika i jade na jego tabletkach ,ale czy mogę to łączyć?