reklama

Kto po in vitro?

reklama
*****!!!
Słońce spinaj poślady i szykuj się na kolejną stymulację. Zmieniaj protokół. Może ten cały dryling jajników poprawiłby jakość komórek?
Tulę:-( :(
Ja ten drilling juz mialam. Drugi raz razej mi tego nie zrobia, bo za pierwszym razem.mialam porzadnie przegwizdane te jajniki (z reguly sie robi po 15 nakluc w jednym a ja mialam po ponad 30) a po drugie amh juz mam na normalnym poziomie, a po tym drastycznie spada.

Ja ten drilling juz mialam. Drugi raz razej mi tego nie zrobia, bo za pierwszym razem.mialam porzadnie przegwizdane te jajniki (z reguly sie robi po 15 nakluc w jednym a ja mialam po ponad 30) a po drugie amh juz mam na normalnym poziomie, a po tym drastycznie spada.

No ale wtedy miałaś ładne komórki. Może chociaż parę nakłuć, żeby trochę pomogło a nie zaszkodziło. Jak dr G-K Ci spasiła to idź do niej, ale może skonsultuj jeszcze z A-P lub M. Masz darmowe wizyty to korzystaj.

Babiszonki, dzieki za wsparcie. Zlego diabli nie biora to i mi nic nie bedzie. Najbardziej teraz przezywam, ze do roboty bede musiala wrocic :p bede zyc.
@dżoasia - jakby to nie zabrzmiało " kocham" Cię kobito za ten Twój optymizm !!!!! Quwa normalnie " kocham" , a co do roboty - ja tym razem tak ułożyłam grafik, aby mieć tylko wolne na podglady jajków , na pobranie jajków , transfer i tylko 1 dzień po. Powiedziałam sobie, ze nie będę siedział po transferze w domu i myślała jak żyć do bety. Quwa jaka ja egoistka Ty tu strach przed pracą, a ja blondii o robocie - przepraszać

reklama
Asia a może szukaj innej pracy? Ja też mam poczucie że się już w swojej wypaliłam więc będę chciała zmienić... Szkoda się meczyc a Ty pracowita dziewczyna to Cię docenia wszedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry