Biedroneczka83
Fanka BB :)
Link do: Wyborcza.pl
Widzialyscie Ze są robione takie rankingi? Nie mogę znaleźć nowazegozZobacz załącznik 883585
Widzialyscie Ze są robione takie rankingi? Nie mogę znaleźć nowazegozZobacz załącznik 883585
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja jest na czwartym miejscu. Hmmm. Nie wiem co o tym myśleć, bo jak dla mnie, to doopy nie urywa.
Ale naprawdę to są jakieś jaja,bo jeśli wcześniej miałaś super zarodki,to ja nie wiem co oni porobili. Dobrze Asiu,że się nie załamujesz. Nieprzerwanie trzymam kciuki za Ciebie :*Nie wiem co oni odpierd.. wiem, ze jestem zajebicie zawiedziona caloksztaltem
W zasadnie zmienilismy wszystko, poczawszy od kliniki. I doopa.
Lekarz powiedział ,ze jest ok i ze mam już nie powtarzać jeśli nic się nie dzieje a jest wszystko dobrze wiec cieszę się swoją ciaza chyba wie co robi [emoji6] wiec mu ufam
No moim okiem tez mało urosła choć za bardzo nie znam się bo nie mam styczności z betamiPaulina nie ma sie co oszukiwac, jest chujowo.
No mintez mało rosnie choć za bardzo nie znam się bo nie mam styczności z betami
Paula myśl pozytywnie choć ja bym zrobiła za dwa dni znowuMam wynik ostatni 154,20 dzisiaj 197,90 czekam co lekarz powie ale rośnie
@dżoasia - bo Cię w doooppe kupne(myślę, że jeszcze niejedna się dorzuci) - 3.64 quwa ,to ja z moim 1.60 (luty 1.96) jestem już po menopauzie !!!!Przed pierwsza procedura 5,26 przed druga 3.64 to teraz po punkcji pewnie 2.5za rok menopauza