reklama

Kto po in vitro?

reklama
@PaulinkaP dogrzebalam się do Twojego wyniku:) może faktycznie zadzwoń do kliniki do lekarza prowadzącego co on na to może dołoży ci progresteronu na wszelki wypadek. Ja osobiście mam źle doświadczenia na lekarzy z medicoveru I luxmedu nie obraz się ale dla mnie to konowaly które umieją wystawić tylko recepte. Może twój jest inny Ale w sprawach in vitro lepiej skonsultować to z dr który w tym siedzi za dużo masz do stracenia :*

Zobaczę kochane czy będę powtarzała ta bete na chwile obecna nie planuje już powtarzać ;) a czy coś się zmieni okaże się ;) jestem pozytywnie nastawiona a jeśli będzie złe to mam już plan awaryjny pójdę do genetyka załatwię immunologa i znowu podejdę ;) życie jest za krótki aby myśleć negatywnie za dużo po dupie dostałam aby znowu się załamywać cieszę się tym co jest teraz w dniu dzisiejszym i zobaczymy w która to stronę pójdzie chyba nie chce nic wiedzieć do tego 20 chce się wszystkiego dowiedzieć na wizycie ;) życie rożny scenariusz pisze wiec ma być dobrze to będzie ;) wszystko zrobiłam co mogłam teraz tylko czekać już mam dość tych bet szczerze powiedzawszy ;) i nie zamierzam już robić niech się dzieje co ma się dziać ;)

Paulinka - nikt nie odmawia Ci nadziei i optymizmu (sama mam taka naturę). Nam bardziej chodziło o to, że może trzeba pomoc trochę tej ciąży inną dawką leków czy coś.
Trzymam kciuki za owocny koniec!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry