chlopkers
Fanka BB :)
O dziekuje [emoji173] bardzo mi sie przyda [emoji7]Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
Może któraś potrzebuje inspiracji imienniczej? [emoji4] statystyki ministerialne za 2017 r.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O dziekuje [emoji173] bardzo mi sie przyda [emoji7]Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
Może któraś potrzebuje inspiracji imienniczej? [emoji4] statystyki ministerialne za 2017 r.
A czy dowiedziałaś się jaka będzie płeć?Wszystko z dzidzia ok ma juz 8 cm. Przeziernosc ok. Wady genetyczne
Trisomia 1:667 skorygowane do 1:13340
Trisomia 18 1:1735 skor. <1:20000
Trisomia 13 1:5412 skor.<1:20000
Kosc nosowa widoczna![]()
Od czego zależy czy mówią o płci na usg genetycznym? [emoji848]A czy dowiedziałaś się jaka będzie płeć?![]()
Proszę. [emoji8]O dziekuje [emoji173] bardzo mi sie przyda [emoji7]
Pokazało,lekarzowi pokazałoPiekny wynik gratki i teraz juz tylko spokojnej ciazy
A nie pokazalo dzieciatko czy jest chlopcem czy dziewczynka
No od tego czy dziecko jest na tyle dobrze ułożone aby doktorek mógł to ocenic;-)Od czego zależy czy mówią o płci na usg genetycznym? [emoji848]
Aha. Bo myślałam, że od widzimisię lekarza. [emoji6]No od tego czy dziecko jest na tyle dobrze ułożone aby doktorek mógł to ocenic;-)
nieźle, że dziewczęcą statystykę prawie otwiera Zuzanna (2 miejesce) a zamyka ZuziaLink do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji

Nie no jeśli zobaczył i jest w stanie ocenić to ingormujeAha. Bo myślałam, że od widzimisię lekarza. [emoji6]
No niektórzy przesadzają i to ostro.nieźle, że dziewczęcą statystykę prawie otwiera Zuzanna (2 miejesce) a zamyka ZuziaKobieta sukcesu, pani prezes jednej z największych korpo - Zuzia Kowalska
![]()