reklama

Kto po in vitro?

Ale było widać na usg co ile do lekarza chodziłaś i do jakiej wartość czy ta beta urosła ?

Bete robiłam ostatni raz 23dpt i wynosiła ona ok 800, a na usg byłam dopiero 30dpt
Wcześniej byłam na usg właśnie u takiego konowała z enelmedu który powiedział ze widzi pęcherzyk i ze wszystko jest ok macica powiększona ze wypisał mi nawet skierowanie na badania krwi które robi się w pierwszym trymestrze (mogłam je chociaż teraz wykorzystać bo się przydały)

Ale uważam ze w Twoim przypadku rozsądne będzie sprawdzenie jeszcze bety i dopiero później usg, bo nie wiem czy usg wykryje już pozamaciczna w razie w ?
Ja nadal wierze ze przy dwóch zarodkach jak jeden się ewakuuje to ta beta jest dziwna a później powinna ruszyć, powinna u mnie nie ruszyła :/ rosła ale bardzo wolno, ostatni przyrost ten do 800 był niższy niż 50%

reklama
Nie no jeśli zobaczył i jest w stanie ocenić to ingormuje:p mam koleżankę w 19tc i nie wie co ma bo dzidzia jest wstydliwa i nie pokazuje co ma;-)
Mojej kuzynce cała ciąże lekarz mówił ze będzie chłopczyk a urodziła dziewczynkę także
Cześć Dziewczyny,
Dopiero wróciłam do domu i powiem Wam szczerze,że nie wiem jak nadrabiacie takie ilości postów.Ja zaraz padne w kime, bo upały w robocie dały mega w kość.
@KaIno co do dr H z Invicta Gdańsk, to ja osobiście polecam. Otwarty, przystępny w rozmowie, odpowiada na każde pytanie. Zawsze czułam się przy nim swobodnie. Nie spieszy sie. Jest pierwszym ginekolgiem przy którym auaktywnił się nawet mój mąż, zadawał mu pytania i drążył temat jak to każda z nas robi.Byłam z niego taka dumna:) Jednym słowem polecamy:)
Kochane spóźnia mi sie @ 4 dni, zawsze mialam jak w zegarku.Naturalsik odpada, bo emek był w delegacjì. Myslicie,że powinnam iść do gina sprawdzić co i jak, czy to nie jakaś torbiel?Czy może upały tak na mnie wpływają? 8 sierpnia mam wizyte w Novum wolałabym być po @
Dzieki Lotta, jutro będę mieć okazje go poznać . Mam nadzieje ze dobrze się spisze:). A co do miesiączki to pewnie te upały ale jeśli wolisz być pewna to upewnij się u lekarza

Mojego ostatnio osiągnęła osa, chodził ze spuchniętą lewą stroną pyszczka przez 3 dni. Na szczęście nic mu nie było ale mogło być różnie. A Ty nie dźwigaj takich ciężarów, pisałaś ostatnio, ze Twój kocurek waży 7 kg. Uważaj na siebie. [emoji8]
Normalnie go nie podnosze. Ale to byla chwila. Wiesz walka o przetrwanie [emoji6]
Jejku, umarlabym widzac mojego po ugryzieniu osy [emoji50]

Bete robiłam ostatni raz 23dpt i wynosiła ona ok 800, a na usg byłam dopiero 30dpt
Wcześniej byłam na usg właśnie u takiego konowała z enelmedu który powiedział ze widzi pęcherzyk i ze wszystko jest ok macica powiększona ze wypisał mi nawet skierowanie na badania krwi które robi się w pierwszym trymestrze (mogłam je chociaż teraz wykorzystać bo się przydały)

Ale uważam ze w Twoim przypadku rozsądne będzie sprawdzenie jeszcze bety i dopiero później usg, bo nie wiem czy usg wykryje już pozamaciczna w razie w ?
Ja nadal wierze ze przy dwóch zarodkach jak jeden się ewakuuje to ta beta jest dziwna a później powinna ruszyć, powinna u mnie nie ruszyła :/ rosła ale bardzo wolno, ostatni przyrost ten do 800 był niższy niż 50%
U mnie było tak 8 dpt 64,39 ,10 dpt 113,10 ,12 dpt 154,20 14 dpt 197,90 tak to u mnie wyglada takie wartość są i nie wiem no jutro zadzwonię do tego lekarza i się dopytam ze się martwię a teraz idę spać kochana jest mi przykro ,ze tyle musiałaś przejść a powiedz mi sama się oczyściłas czy łyżeczkowanie miałaś ??

Kurcze laski ale jaja. Przed chwila wpadl nam do duzego pokoju szerszen. M za nim goni, probuje dopasc bydlaka. A ja krzyk, w biegu tylko zlapalam kota pod pache i sru do malego pokoju [emoji23][emoji23] nie zebym pomyslala o M albo o mamie. Tylko kurde kota w pierwszej chwili ratowalam [emoji23][emoji23]
@chlopkers - odruchu prawidłowy , trza ratować slabszych i bezbronnych ufającym nam bezgranicznie :) też tak mam , koty pod pache

Nie wiem czy to przypadek - ale moze pomoże. Mi zastrzyki z heparyny robi mąż i on trochę mocno ściska tą faldke (oczywiscie skóry ;)) tak ze nie czuję zastrzyku tylko ten ucisk. Po zastrzyku jescze chwile tak trzyma tą faldke. Mam tylko jeden maly siniak - wtedy w trakcie zastrzyku opierdzililam go, ze za mocno trzyma i poluzowal chwyt :laugh2: sprobuj, moze to jest jakas metoda...

Dziekuje ilmenau, sprobuje waszej techniki moze zniweluje tecze ;)

U mnie było tak 8 dpt 64,39 ,10 dpt 113,10 ,12 dpt 154,20 14 dpt 197,90 tak to u mnie wyglada takie wartość są i nie wiem no jutro zadzwonię do tego lekarza i się dopytam ze się martwię a teraz idę spać kochana jest mi przykro ,ze tyle musiałaś przejść a powiedz mi sama się oczyściłas czy łyżeczkowanie miałaś ??

Na szczęście sama..
3mam kciuki za Ciebie

Mojej kuzynce cała ciąże lekarz mówił ze będzie chłopczyk a urodziła dziewczynkę także

Dzieki Lotta, jutro będę mieć okazje go poznać . Mam nadzieje ze dobrze się spisze:). A co do miesiączki to pewnie te upały ale jeśli wolisz być pewna to upewnij się u lekarza
Mojej mamie lekarz cala ciaze mowil ze beda blizniaki a wyszkoczylam tylko ja:laugh2::laugh2::laugh2:
Cieszylu sie ze dwoch wozkow nie kupili:)

reklama
No właśnie brzuch mnie nie boli,jedynie plecy tak jak mam przed okresem. Położyłam się, wziełam nospę,magnez i dupka i się modlę. Czytam milion razy,że plamienia w ciąży się zdarzają,ale same wiecie jakie my jesteśmy na wszystko wyczulone. Mam nadzieję,że to nic złego i u Ciebie @Mieciu85 też :*
Edit: "zdażają" na mózg mi padło. Pani od polskiego byłaby dumna,nie ma co. :D
Aniu leż plackiem przy cyklach sztucznych ciäża to niestety taki przeszczep. 10 lat temu przy mojej córeczce też plamiła, leżałam jak kłoda, i utrzymałam piękną 9 miesięcznà ciąże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry