Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milego odlotowego spaniaDzięki dziewczyny , ja już jestem po pobraniu krwi leżę sobie na łóżku i czekam . za wszystkie te dla których dzisiejszy dzień jest tez ważny również trzymam.
Miałam mieć Intralipid 14 dni przed crio jednak będę MiałA 11 sierpnia kroplowkę a transfer w okolicach 15- 18 sierpnia czy nie za późno z ta kroplowka wyjdzie?
DziękiMilego odlotowego spania![]()
Ja już leżę ba sali u czekam na swoją kolej . TrzymamTrzymam kciuki
i sama też proszę o pamięć. Właśnie siedzimy przed gabinetem i czekamy na criotransfer...
Ja tez czekała na dobra wieść,a tu masz cię..... kochana które to twoje podejście było? Może ruszy coś do piątkuDzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
[emoji20] ehh mam nadzieje ze jeszcze jest szansa, zeby beta wyskoczyla w gore [emoji173] badz dzielna [emoji173]Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
Wszystkiego najlepszegoDziękuję kochane jesteście ! ❤
Czekamy właśnie w izbie przyjęć![]()