Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo dziękuję - przepis "ukradne"Ja lubiłam jajka rozbełtane z białym serem, smażone jak omlet, do tego owoce, orzechy i miodzioMogłam jeść codziennie
![]()
Ja właśnie też przy dwóch wcześniejszych nie miałam. Teraz było coś co przypominalo mi właśnie plamienie implatyacyjne. Ale beta mała jak widaćJakie plamienie? Implantacyjne?
Nie. U mnie beta zawsze 0. Nic nigdy nie drgnelo... :/
Powodzenia. [emoji8] już Cię wpisałam w kalendarz, więc musi się udać. [emoji4] no chyba, że jednak teścik nas pozytywnie zaskoczy -> II hihiZakasam kiece i lece na scratching dopoki bloody marry jeszcze spi. Ale ja glupia jestem. Na wszelki wypadek kupilam sikacza, ktorego uzyje przedLogiki w tym nie ma, ale jak juz mam to opoznienie w @ to nie bede zalowala i zamiast loda kupic zrobie sikacza
![]()
Na dzień dzisiejszy niemam :/ Zamrożonych mamy jeszcze chyba 13. Pani doktor wspominała coś O planowaniu laparoskopi lub jakimś innym zabiegu, ponieważ mam najprawdopodobniej wodniaka.Mala87 - bardzo mi przykro; mało się odzywasz albo nie czytałam akurat. Jaki masz dalszy plan - masz mrozaki?
Czekamy na wiesci z kiblaZakasam kiece i lece na scratching dopoki bloody marry jeszcze spi. Ale ja glupia jestem. Na wszelki wypadek kupilam sikacza, ktorego uzyje przedLogiki w tym nie ma, ale jak juz mam to opoznienie w @ to nie bede zalowala i zamiast loda kupic zrobie sikacza
![]()

Novum chyba ze 600 zl bierzeKliniki maja tylko se kasuja. Ja w klinice 350 zl placikam a w aptece cis koło 35 i jezdzilam na podanie do nocnej opieki
noz sie w kieszeni otwieraTrzecieTule mocno
A które to Twoje podejście bo nie pamiętam, przepraszam:/
Na szczęście wszystko dobrze.... jutro jadę do lekarza i zobaczymy jak malutki rośnie. Dzisiaj jakiś mało aktywnyA tak przy okazji, co słychać u Ciebie?
Czekamy na wiesci z kibla![]()