i nasze jajniki też mają cięższą pracę przez te hormony....I emeryturke dostanie a my jak zapieprzamy to może nawet nie dozyjemy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nasze jajniki też mają cięższą pracę przez te hormony....I emeryturke dostanie a my jak zapieprzamy to może nawet nie dozyjemy
Brzeg pozdrawia.A skąd z Opolszczyzny? Ja urodziłam się w Opolu
Mi raz pobrali 30 i nic mi nie bylo. Po punkcji jeszcze na zakupy pojechalismy ale każdy moze przechodzić inaczej. Przy pierwszej punkcji pobrali 15 oocytiw i gdzieś przez 3 dni bylo ciezko, kolejne 4 punkcje spoko i nigdy nie mialam hiperki
Ooooojjjj jak ja Cię rozumiem doskonale, nic mi się nie należy w tej materii bom stara ... a nie przepraszam mam prawo - będąc na wlasnej działalności , co miesiąc w h.j podatków i zusów płacić. Nawet do lekarza prywatnie trzeba iść. Bo na nfz czas długi , trza swoje odstać , a jak będę stała w kolejkach do lekarzy to nie będę zarabiać i niebędę miała za co żyć i kredytów za marzenie o dziecku z czego spłacać- eeehhhh - ja wieżę, ze będzie lepiej Miłego DzionkaJa się też staram nie politykować.
Ale powiem Wam dziewczyny, że u mnie diagnoza kierująca nas wprost na ścieżkę in vitro zbiegła się z zamknięciem programu rządowego, a potem weszło 500+.
Poczułam, że ktoś odbiera mi możliwość posiadania dzieci, że jestem gorsza, nie zasługuję. I nie dość, że zabrał mi refundację leczenia, to jeszcze z moich podatków wspiera tych, którzy tej choroby nie mają.
Poczułam się nieważna, gorsza, napiętnowana.
Nigdy ekipie rządzącej tego nie wybaczę.
Sorry, ulało mi się.