Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wzajemnie Biedroneczko [emoji173]PaulinkaP i osoby zaangażowane od 2 dni w konflikt - mam tutaj swoje zdanie ale go nie wyrażę. Powiem tylko że na pewno nikt źle Paulinie nie życzył. Nie można mylić pełnej dozy realizmu z jadem. Może czas skończyć te dyskusje? Myślę, ze temat się wyczerpał....
Miłego dnia wszystkie kochane!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
Ja po gonapeptylu nic nie odczuwałam. Dopiero menopur dał mi odczucie kłucia i napięcia brzucha.Kobiety, " powiedzcie" czy to możliwe, czy ja świętuje? Bo to dopiero moja 2 stymulacja. Jestem dopiero po 2 zastrzyku genapeptyl , a jajniki tak mnie napierniczaja , ze ciezko chodzić.
Ja to w ogóle jestem degeneratem, bo nie dość, że in vitro, to jestem po rozwodzie i po drugim ślubie tym razem "tylko" cywilnym. [emoji6]@Biedroneczka83 -quwa madre słowa - polać Tej Pani czerwonego syropu. Zapomniałaś jeszcze ... rząd , który swoim postępowaniem cofa nas do średniowiecza, gdzieś czarownice palono na stosach czyli niewinne kobiety . Rząd , który prawa kościelne ma ponad prawa cywilne , quwa dziewczyny normalnie czasmi się boję by quwa ,nie zaczeli Nas na stosach palić( czytaj zamykać w wiezieniach) może czas uciekać póki paszportów nie pozabierali Ihahihahaihaha
Moja też do oddaniaMoja też a oddam za symboliczne 100 zł tyle że wyprać trzeba
TakCzy mogła bym prosić o pomoc w zinterpretowaniu wyników badań zalecanych przez Paśnika ? Czy jeżeli wszystkie Ana 1 ana2 asa są ujemne to dobrze ?
Pieknie to napisałaś aż mi łzy poleciały , co ma być to będzie jestem na najgorsze przygotowana ,ale narazie cieszę się ciaza piękny stan i czekam te czekanie jest męczące ale nic innego mi nie zostałoTak odnoszę do siebie bo nie kopię leżącego. Internet i anonimowość dają nam moc i lepiej czynić dobro niż pisać raniące słowa bo racja jest po naszej stronie. W tej sytuacji Paulinie zostało już dużo napisane a i ona potrafi czytać info z netu. Ponadto jest z wami już chyba jakiś czas i fajnie tworzyć grupę wsparcia. Widać że Paulina chce mieć nadzieję to niech ją ma, może jest jej potrzebne to uczucie szczęścia w ciąży choć na kilka dni aby potem stanąć do walki kolejny raz. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Ważne , ze szczęśliwym "degeneratem" !!!!!!!Ja to w ogóle jestem degeneratem, bo nie dość, że in vitro, to jestem po rozwodzie i po drugim ślubie tym razem "tylko" cywilnym. [emoji6]
TakCzy mogła bym prosić o pomoc w zinterpretowaniu wyników badań zalecanych przez Paśnika ? Czy jeżeli wszystkie Ana 1 ana2 asa są ujemne to dobrze ?
Tam to jest, gdzie się bawić. [emoji16]W Parku Wolności grałam w podchody za dzieciaka![]()