reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

@Kalno zobacz jakie my silne babki jesteśmy - dajemy rade krytyce otoczenia i we własnych domach. Co nas nie zabiję - to wzmocni. Każdy wierzyć może w co chce , - ja wierze w in vitro !
Bardzo silne !!! Ja tez wierze w in vitro - dla mnie to metoda leczenia taka sama jak dla chorych na raka onkologia ..jeśli k iedys usłyszę jakis komentarz ze” po co nam to , ze kosciol tego nie uznaje lub coś podobnego , To zapytam po co on się leczy widocznie Bóg chce żeby zmarł na raka skoro zachorował . Wiem ze ro wredne ale może w taki sposób trzeba uświadamiać co niektórych

reklama
Bardzo silne !!! Ja tez wierze w in vitro - dla mnie to metoda leczenia taka sama jak dla chorych na raka onkologia ..jeśli k iedys usłyszę jakis komentarz ze” po co nam to , ze kosciol tego nie uznaje lub coś podobnego , To zapytam po co on się leczy widocznie Bóg chce żeby zmarł na raka skoro zachorował . Wiem ze ro wredne ale może w taki sposób trzeba uświadamiać co niektórych
I tego się będziemy trzymać - dużo na tym forum namacalny dowodów , ze in vitro leczy ! Ja tak odpowiadam ,jak gdzieś w towarzystwie ktoś głupio gada o invitro , ze " widocznie Bóg tego chce - bo dał lekarza madre umysły i pozwala nauce się rozwijać " na protesty odpowiadam " skąd wiesz co Bóg chce - jesteś Nim ?" na słowa " ale kosciol jest przeciwny" - mówię , ze przecież sa księża, ktory kibicują takim parą , a ksiądz nie Bóg " w większości przypadków działa - bo nie wiadomo czy ja za invitro - czy nawiedzona. Nooooooo

Dziewczyny, obiecałam sobie, że wyciągnę z tego okresu ciąży wszystko co można i w poniedziałek byłam z mężem na sesji brzuszkowej a jutro z koleżankami "baby shower"! :-)

Załączniki

• 20180803_111435.jpg
    20180803_111435.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 139
  • 20180803_111153.jpg
    20180803_111153.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 135
reklama
Do góry