Mieciu85
Fanka BB :)
Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
Kurcia przytulam kochana
Dobrze, ze masz zaplanowany wyjazd to na pewno pomoze oczyscic mysli i nabrac sily do dalszej walki[emoji173]️[emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
@Kurcia jak TY laska jak się patrzy11dpt zaczela rosnac? Jeeezuu to ja jutro lee badac tak na wszelki wypadek...
A tu dowod ze nie jestem alabastrowa Zobacz załącznik 884646
Edit: jakby ktos mial watpliwosci to w papierowej torebce mam paczki![]()
@Agonia777 Ty nas Tu Kochana nie oszukuj... jesteś zgrabną, chudą i piękną kobietą ❤ ❤Kochana gorset ścisnął to brzuch się schował i cycki wyszły
A teraz po sterydzie opona na brzuchu została taka asekuracyjna że jak się potknę to nosa nie obiję a bioderka to w obwodzie setkę osiągają
chudzinko trzeba sobie było dwie torby tych pączusiów wziąć... matko już nie wrzucajcie tych zdjęć bo mi przykro się zrobiło że ja jak prosiaczek utuczona jestem eh...11dpt zaczela rosnac? Jeeezuu to ja jutro lee badac tak na wszelki wypadek...
Luzne ciuchy to moj przyjaciel
11dpt zaczela rosnac? Jeeezuu to ja jutro lee badac tak na wszelki wypadek...
Tak, pojechałam 11 dpt na betę i wyszła wartość 2, następnie 13 dpt coś ok.11, później 13 dpt ok. 23, 16 dpt ok. 43. Tak więc była biochemiczna. Jednak jak już wspomniałam gdzieś wyczytałam historię z pozytywnym zakończeniem. Pytanie czy była prawdziwa.11dpt zaczela rosnac? Jeeezuu to ja jutro lee badac tak na wszelki wypadek...
Trzymam kciuki za szczęśliwe i bezbolesne pojawienie się Leki na świecie [emoji8]Kochane moje , dziś nas przyjęlijuż leżymy sobie po obiadku
zaraz idę pod prysznic bo nie daje rady
![]()
NAJWAŻNIEJSZE!!
Jutro zaczynamy i w niedzielę rodzimy [emoji173][emoji173][emoji173]
Przyrost jest w normie, zbadaj jeszcze raz dla pewności, ale nie stresuj się żeby nie zaszkodzić dzidzi [emoji6]Jest wynik dzisiejszej bety:
13dpt 445.3
11dpt 272.8
Trochę mały ten przyrost...
Kochana tym razem się nie udało, ale nie poddawaj się i walcz o swoje szczęście. W końcu każdej się uda, pech też ma swój limit [emoji8]Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
Hehe ja nigdy nie lubilam kiszonych a teraz bywa tak ze 1 dnia potrafie zjesc 6 [emoji23][emoji23][emoji23]Ja już gotowa na ciążę... dziewczyny chętnie się podzielę obyśmy tylko wszystkie zaciążyły [emoji173]Zobacz załącznik 884618