anetka303
Fanka BB :)
Ooo miło, kolejna osoba z Olsztyna [emoji847]Ja jestem z Olsztyna. Leczę się w Bocianie. Na wizytę jadę do Gdańska. Zobaczymy co mi powiedzą. Mam nadzieję, że dojdzie do zabiegu i coś drgnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo miło, kolejna osoba z Olsztyna [emoji847]Ja jestem z Olsztyna. Leczę się w Bocianie. Na wizytę jadę do Gdańska. Zobaczymy co mi powiedzą. Mam nadzieję, że dojdzie do zabiegu i coś drgnie
No szlag mnie trafil....jak to przeczytałam to zasnąć nie moglam[emoji35] [emoji35]
Ooo jak milo kolejna osobka z OlsztynaJa jestem z Olsztyna. Leczę się w Bocianie. Na wizytę jadę do Gdańska. Zobaczymy co mi powiedzą. Mam nadzieję, że dojdzie do zabiegu i coś drgnie
Zarodek jest z moich komórek. Ale ja czytalam, ze lepiej jak zarodek jest zamrozony, nawet czasami mroza na chwilę.Mam nadzieję że jutro będzie wszystko dobrze. Wiem że moj zarodek choć tylko jeden jest dobrej jakości
No nie dziwie sie kuzwa skopalabym mu dupe normalnieNo szlag mnie trafil....jak to przeczytałam to zasnąć nie moglam
Hejka byliśmy wróciliśmy wczoraj bo dzisiaj mąż idzie do pracy i jutro wracamy na mazurki i siedzimy do niedzieli@PaulinkaP A ty nie miałaś być na wakacjach?![]()
Mieciu jak cie bardzo kusi to jedz na bete. Zobaczysz jaki bedzie wynik. A przyrosty mozesz zrobic w przyszlym tyg np pn-sr![]()
No nie dziwie sie kuzwa skopalabym mu dupe normalnie
Dzieki Dzoasia, obudzilam sie i jeszcze dzis wytrwalam. Zrobilam za to taki maly badziewny tescik, ktory mi zostal jeszcze z czasow monitora owulacji, tam tez byly takie marne testu ciazowe dolaczone, ktore maja czulosc 50 mIU/ml i wyszedl po paru sekundach pozytywny wiec przynajmniej wiem, ze jest mniej wiecej na tym poziomie. Pojade sroda i piatek na ta bete moze juz jakas miarodajna ta weryfikacja bedzie wtedy.