reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Serdeczne gratulacje kochana[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia Lenki[emoji7]

Super kochana[emoji173] ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble
A dzieciaczki ważą chłopak 1200 g a dziewczynka 1150 g właśnie też ciężko te upaly znosimy nogi puchną plecy bolą przez ten gorąc też mamy problemy z cisnieniem ale cóż takie uroki ciąży ważne żeby było wszystko ok do samego końca my i tak wcześniej sie rozpakujemy przez cesarkę albo i wcześniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry