reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanieo_O ile czasu najlepiej nie współżyć do oddania nasienia? Mąż ma oddać w czwartek po wakacjach i tak mysle czy jeśli w poniedziałek będzie ostatni raz to ze nasienie będzie dobre? Teraz jak oddawaliśmy to było 2,5 dnia to może za wcZesnke bo plemniki nie dojrzały? I jak to jest z tym alkoholem ? Dzwoniłam do kliniki to powiedziała ze jak wypije trochę to nic nie bedZie gorzej jeśli pije codziennie ;) , a jak kiedyś byłam w Polsce to lekarz powiedział ze najlepiej pare dni przed nie pic:no2:
Prowadze z mężem rozmowę bo on się załamał ze kolejne wakacje , swieta bez % nie chce go katować powiedział ze się poświęci i , ze przez 3 tyg w Polsce pic nie będzie ale nie chce go tak dołować
Dziewczyny co robic jak doradzic żeby teraz było co zamrozić nie tak jak wczoraj ,ze nic a nic
U mnie 2 dni byly abstynencji i bylo akurat :) Zbyt dojrzale plemniki tez niedobrze.

reklama
Super, cieszę się bardzo :) Odetchnij trochę i daj znać jak tam w środę :)

@Mieciu85 kciukasy zacisnięte, niech to będzie piękna ciążowa beta :) Ktory dziś? 8dpt?

Dzis 9dpt blastki, dziekuje [emoji173]️ teraz czekanie na wyniki i spraedzanie maila co 5 minut. Ale pani z labu wie o co chodzi i powiedziala, ze wysle jak najszybciej.

Do góry