Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W femibionie jest mieszany.Dziewczyny jaki zestaw witamin mogę kupić by kwas foliowy był metylowany?
ja miałam podane 2 takie dobrze rozwinięte blastocysty ( w poniedziałek mi pobierali a w piątek miałam podane)
w naturalnej ciąży w ogóle nie miałam żadnych objawów gdyby nie to że jakoś skapnęliśmy się z narzeczonym że okres już powinien kilka dni wcześniej być a go nie ma no to nic na to nie wskazywało. Potem miałam trochę problemów w ciązy ale to były zupełnie inne rzeczy.
Dobre warunki do oddania nasienia sa w Parensie w Krakowie. Moj sobie chwalil, ze nie czul skrepowania bo nasienie sie zostawia i nie trzeba przekazywac zadnej pani recepcjonistce [emoji6] Robilismy tam oprocz seminogramu chyba ze 2 albo 3 inne badania. I nie musisz byc ich pacjentka. Wyniki dostajesz na maila. W Novum respektowali wszystkie te wyniki, wiec chyba robia poprawnymi metodami analitycznymiDzięki. Czyli mowisz, że tam polecją? A nie wiesz czy jeszcze gdzieś można? mam do Katowic około 3h drogi i nie bardzo nam to pasuje, ale tak szczerze to nie widziałam, zeby to było jeszcze gdzieś dostępne, ale też za bardzo nie szukałam (oczywiście interesuje mnie Rzeszów i co najwyżej Kraków)
Za każdym razem podejrzewałam moją dr, że zarodki nie zostały podane albo że wyleciały z tą wodą, która wypływa po wyciągnięciu tego cusia do podania zarodka. Myślałam, że jestem sama w tej paranoi. [emoji6]No dobra przyznać się jakie macie urojenia po transferze? Mi np. wydaje się że nie podali mi tego zarodka tylko został gdzieś i nawet widziałam jakieś klejące coś przy pierwszej wizycie w toalecie. Chociaż widziałam na USG kropkę. Czy już nadaję się do wariatkowa?
Kochana , nie wiem czy można to nazwać urojeniami , ale jak ostatnio podchodziliśmy do transferu razem z nami była również para która miała transfer ( facet ciemnej karnacji , kobieta biała ) mój mąż tylko zdarzył wypalić z tekstem że ma nadzieję że się nie pomyląNo dobra przyznać się jakie macie urojenia po transferze? Mi np. wydaje się że nie podali mi tego zarodka tylko został gdzieś i nawet widziałam jakieś klejące coś przy pierwszej wizycie w toalecie. Chociaż widziałam na USG kropkę. Czy już nadaję się do wariatkowa?
Ja zawsze na sluzbowych spotkaniach czaje telefon na kolanach, jak mam cos pilnego do sprawdzenia [emoji6]Ja tez misis, caly czas odswiezam maila, chyba zaraz wyjde z siebie [emoji23]jescze mam zaraz spotkanie w pracy, myslicie, ze sie obraza jak bede sie caly czas w telefon gapila [emoji23][emoji23][emoji23]
Już mi lepiej jednak nie tylko ja tak świruje.Za każdym razem podejrzewałam moją dr, że zarodki nie zostały podane albo że wyleciały z tą wodą, która wypływa po wyciągnięciu tego cusia do podania zarodka. Myślałam, że jestem sama w tej paranoi. [emoji6]
Ja zawsze na sluzbowych spotkaniach czaje telefon na kolanach, jak mam cos pilnego do sprawdzenia [emoji6]
I to kultowe pytanie, gdy juz pozwola zejsc z fotela: "Panie Doktorze, czy ja naprawde moge sie juz wysikac?" [emoji23][emoji23]Już mi lepiej jednak nie tylko ja tak świruje.