reklama

Kto po in vitro?

reklama
@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)
Już jutro? [emoji4] czy za tydzień trzymać kciuki?

[QUOTE="Sol,

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)[/QUOTE]
Powodzenia.

@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)
✊✊✊Trzymamy

Dziękuję za radę! Myślałam żeby w Ciechocinku zrobić,ale zdam się na Twoje polecenie. :) Umówiłam się dzisiaj do dr Paśnika,co prawda termin dopiero na 01.10.18, w przyszłym tygodniu po wizycie u lekarza ogarnę histeroskopię u dr Donca. To planowanie odciąga moje myśli od jutrzejszego wyroku - bety.
Mam nadzieję,że Ty się dobrze czujesz i jakoś znosisz te upały. Dużo zdrowia i moc uścisków dla Ciebie i Maluszka.
Aniu mam nadzieje że po jutrzejszej becie będziemy świętoeać ale jeśli by tak nie było, to pamiętaj że skoro coś już zaskoczyło to następnym razem się uda. Po histeroskopii u dońca czułam się super wracałam sama pendolino a następnego dnia do pracy. Facet jest mistrzem. Trzymaj się kochana i zrób tą histeroskopię bo może tu jest pies pogrzebany.

Niestety, u mnie beta <0,1 :(
Progesteron 66,7

Wiem, że to dopiero 6 dpt, ale chyba powinno coś drgnąć... W sobotę robię powtórkę, ale chyba muszę się pogodzić z tym, że się nie udało tym razem :(

Kochana, ale to chyba jeszcze za szybko na betę... przy blastce dopiero dzisiaj zaczyna byc produkowane hcg, a ty sie badalas rano, wiec za wcześnie na jakis wynik. Poza tym wystarczy, ze implantacja przesunie sie troche. Niepotrzebnie sobie sprawiasz stres, na powtorke idz najszybciej w piątek albo na spokojnie w sobotę. Trzymam kciuki!

Jeszcze was popytam dziewczyny doświadczone. U mnie z 8 zarodków dotrwało do 5 doby 6 w tym dwie blastki. 4 padły dziś. Myśląc przyszłościowo czy nie lepiej podawać w trzeciej dobie po dwa czy trzy zarodki skoro dalej się nie rozwijają w laboratorium. Wiadomo w laboratorium mają gorsze warunki niż w naturalnym inkubatorze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry