Never give up
Fanka BB :)
@gosia321 w Bocianie w BiałymstokuTo jesli komorki nk byly lekko podwyzszone to koenzymu nie bierz bo je podwyzsza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@gosia321 w Bocianie w BiałymstokuTo jesli komorki nk byly lekko podwyzszone to koenzymu nie bierz bo je podwyzsza
ale ile dni hodowali? Bo ja w trzecim dniu to miałam jeszcze wszystkie 8 tylko potem padły.Ja w pierwszej procedurze miałam 6 zarodków bo tylko tyle mogłam i jeden nie przetrwał.
Ja wszystkie miałam blastocysty. Po transferze miałam podany tylko jeden zarodek 3dniowy.ale ile dni hodowali? Bo ja w trzecim dniu to miałam jeszcze wszystkie 8 tylko potem padły.
No i właśnie... ja kiedyś też słyszałam że Białystok był na najwyższym szczeblu jeśli chodzi o ivf a teraz...To wychodzi ze caly Bialystok spada na psy a kiedys cieszyl sie taka slawa w ivf. Co robi przestawienie sie z pomocy ludziom na nabijanie sobie kieszeni. Przykre![]()
Dziewczyny może Wy coś poradzicie, już trzeci cykl z kolei łapie mnie jakaś infekcja, a cztery temu miałam jakiś antybiotyk dopochwowy przez 10 dni. Mam taką wydzielinę biała grudkowatą- odrobinę, ale do tego czuję takie jakby ciągnięcie w pochwie-nie wiem jak to określić. W ostatnim cyklu też dostałam tabletki dopochwowe (coś jak Puf.....)- ładnie przeszło, powtarza mi się to w drugiej fazie cyklu, tak tydzień przed miesiączką i teraz od soboty nie uprawialiśmy seksu, bo jestem na delegacji. Może macie jakieś pomysły jakie badanie zrobić żeby się czegos dowiedzieć, bo u mnie lekarz tak ostrożnie do tego podchodzi- bo zanim się do niego dostanę to infekcji już nie ma i on nic nie widzi- wychodzę na panikarę.
To już nic z tego nie rozumiem. Zarodki miałaś doskonałe 5 na 5 więc laboratorium spisało się dobrze. Przy pięciu podanych w takim stadium powinnaś być w ciąży ....Ja wszystkie miałam blastocysty. Po transferze miałam podany tylko jeden zarodek 3dniowy.
Pozostałe trzymali do dalszej obserwacji i zamrozili w 5 dniu
Wymazy....moja zmora. Trzeba zrobić w dobrym laboratorium, w dwóch u mnie było czysto i ciągle powtarzałam. Moja ginekolog miała mnie dość, przecież czysto a ja ciągle marudzę. Tylko w jednym wyszło no i w klinice w Bocianie stan czystości też taki sobie. Po betadinie który brałam do punkcji moje objawy jakby ustąpiły, chwilo trwaj.....Zrób wymaz i niech M zrobi posiew nasienia, bo Ty się będziesz leczyć, a on Cię będzie zarażać.
Hej ja miałam dwa ostatnie wyniki podkeslone A na tych górnych się nie znam. Napewno będziesz musiała brać heparyne w ciazy przedostatni wynikDobra moja Drogie Forumowe Niezastąpione Najlepsze itd koleżanki forumowe![]()
@gosia321 @Agonia777 @adansonia @dżoasia i wszystkie, których zapomniałam wymienić a które przeszły leczenie imunologiczne...
Co oznacza poniższy wynik????
Zobacz załącznik 886135