annemarie
Fanka BB :)
Moze byc puste jajo, bylas na usg?Ja niestety nie mam dobrych wiadomości 15dpt - 274,50
17dpt - 339,40.
Dziewczynki,czy któraś podpowie dlaczego ta beta rośnie? To jest ciąża biochemiczna? Puste jajo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze byc puste jajo, bylas na usg?Ja niestety nie mam dobrych wiadomości 15dpt - 274,50
17dpt - 339,40.
Dziewczynki,czy któraś podpowie dlaczego ta beta rośnie? To jest ciąża biochemiczna? Puste jajo?
Ja bym chyba zaproponowała delikatnie zmianę miejscówy. Myślę, że wszystkim będzie to na rękę. Przecież to dziecko razem z całym majdanem muszą też tam wnieść.Nie nie, to rodzice matki dziecka tam mieszkająi tam to ubieranie.. dla mnie to zupełnie obcy ludzie i tym niemniej mi głupio iść im do domu..
Ohohoho grill. Nie miałaś ochoty na soczystą kiełbę po jałowym szpitalnym jedzonku? Jakaś dziwna jesteś. [emoji6]Ja mialam w dniu porodu nalot calej rodziny partnera, kiedy chcialam po prostu miec cisze i spokoj, a w dniu wyjscia ze szpitala zorganizowali dla nas grila!![]()
Nie zawsze co za duzo to tez nie zdrowo [emoji4]No to narazie biorę tak jak mam .. człowiek łapie się wszystkiego aby tylko udało sie
A daj spokoj, no i musielismy na to isc jakies 3 gdoziny po przyjsciu ze szpitala, teraz czlowiek troche madrzejszy po prostu bym odmowila. Pamietam jak nie pomyslalam, ze trzeba wziac ze soba ubranka na zapas i mala sie na tym grilu okupkala tak, ze i tak musielismy szybko wracac do domuHehe no nalot w szpitalu jestem jeszcze w stanid zrozumiec bo to sie czesto zdarza ale grila na wyjscie pomyslowa mezu ma rodzinke [emoji28][emoji28]

Hej Kochane,
Jestem po pierwszej wizycie w Novum (dr Taszycka) i mam bardzo mieszane uczucia. Nie ukrywam że liczę na waszą pomoc .
Przypomnę, że mam za sobą dwie pełne procedury. W obu długi protokół. AMH 3,41.
1 procedura: pobrano 12 komórek, zapłodniono 6, uzyskano 2 zarodki , z czego ciąża biochemiczna i z crio poronienie (Artemida Olsztyn)
2 procedura: pobrano 18 komórek, zapładniano wszystkie, dojrzałych było 9, uzyskaliśmy tylko jeden zarodek , beta drgnęła ale nic z tego nie wyszło (Invicta Gdańsk)
Między czasie przeszłam temat immunologii u dr Paśnika, także immuno pod kontrolą.
Novum proponuje przy trzeciej stymulacji krótki protokół. Na moje pytanie dlaczego, usłyszałam, że trzeba spróbować czegoś innego skoro poprzednie procedury kiepsko wypadłyPoza tym zleciła mi histeroskopie i tysiące badań do powtórzenia. Co do zaleceń immuno powiedziała,że przyjmą wszystkie zalecenia od lekarza. Wizyta długa, ale zabrakło analizy przypadku. Na koniec usłyszałam, że ona nas tylko przygotuje a potem będzie prowadził nas szef Novum, bo taki jest u nich system w przypadku pacjentów po 2 nieudanych procedurach. Wróciłam do domu z całkowicie zrytą banią
Nie wiem co myśleć, na co się zdecydować? Podpowiedzcie co sądzicie o zmianie protokołu z długiego na krótki w moim przypadku?
Kochana bardzo mocno tulęJa niestety nie mam dobrych wiadomości 15dpt - 274,50
17dpt - 339,40.

idź sprawdź na usg co się dzieje.Nie, na wtorek jestem umówiona dopiero.Moze byc puste jajo, bylas na usg?
Mialas 2 zarodki?Ja niestety nie mam dobrych wiadomości 15dpt - 274,50
17dpt - 339,40.
Ale to chyba tesciowie tak mieszkajaNawiasem mówiąc podziwiam, że ktoś mieszka na 7 piętrze bez windy z małym dzieckiem. Dla mnie to by była masakra. Teraz w te upały to już w ogóle. Ja ledwo się toczę na drugie piętro.
Sorry za off top. [emoji6]