annemarie
Fanka BB :)
w tym samym labie - rormalnie sie wystraszylam z 1.60 w czerwcu na 0.94 , no starość mnie dopadła normalnie
Na razie to jest w sumie 1 a nie starosc
odczekaj ze 3 miesiace i zrobisz znowu dla pewności.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w tym samym labie - rormalnie sie wystraszylam z 1.60 w czerwcu na 0.94 , no starość mnie dopadła normalnie
Jeszcze raz moje gratulacjeCześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Przesliczna dziewczynka[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] normalnie do zacalowania[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] a naswietlaniami sie nie martw, czesto tak trzeba u noworodkow[emoji4] wszystko bedzie dobrze[emoji173] jak Ty sie czujesz?Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Leczymy się w Novum u androloga więc tam też będziemy szukać lekarza dla mnie. Myślę, żeby umówić się na wizytę startową, zobaczymy co nam powie lekarz.Jestescie obydwoje mega mlodzi, serio to bym wskoczyla na te gleboka woda i probowala. Nic ci od jednej stymulacji nie bedzie, jest to wysilek dla organizmu, wszystko wroci do normy. Inaczej bedziecie myslec reszte zycia co by bylo gdybyscie wtedy inaczej zdecydowali. W najgorszym wypadku zamrozicie twoje komorki, a odnosnie dawcy... to chyba zadna z nas zaczynajac leczenie nie myslala o dawczyni czy dawcy... zycie nas skorygowalopomyslcie o dobrej klinice i lekarzu od zadan specjalnych
![]()
dochodzę do siebie ale cały czas myślę o Małej..jak na Nia patrzę to serce mi krwawiPrzesliczna dziewczynka[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] normalnie do zacalowania[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] a naswietlaniami sie nie martw, czesto tak trzeba u noworodkow[emoji4] wszystko bedzie dobrze[emoji173] jak Ty sie czujesz?
Cudowna dziewczynka Gratulacje!!!Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Mowcie co chcecie ale jak dla mnie to przez gonapeptyl masz zanizony wynik :/Witam. Kobitki czy to możliwe aby w 1.5 m- ce AMH spadło dramatycznie ? luty 1.96 , czerwiec 1.60 , a dziś 0.94 - jestem na genapeptylu. @ nie przyszła wiec dalej genapeptyl leci.
No to pięknieTo fakt. Na początku nie braliśmy nd pod uwagę. Jednak dość szybko się do tego przekonaliśmy. Mimo wszystko bałam się jak mąż to będzie przeżywał ale całuje brzuch przed wyjściem do pracy, dopytuje co u maluchów (w aplikacji codziennie mam nowe informacje), ogląda zdjęcia USG wzdłuż i wszerz itd. Tak więc jak na razie jest mocno wczuty. [emoji4] i oby tak dalej.

Jaka piękna dziewczynkaCześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Mogę Ci tylko posłużyć własnym przykladem.Tak, mamy problem z nasieniem, więc nie wiem czy zmiana protokołu coś pomoże...Stąd te moje rozkminki.