NadziejaJest
Fanka BB :)
Aaaa jaka piekna!! Jakie pucie do calowania. Buzi buzi od cioci!!!Tak sobie pozuje w swoim prywatnym solarium [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 886691
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaa jaka piekna!! Jakie pucie do calowania. Buzi buzi od cioci!!!Tak sobie pozuje w swoim prywatnym solarium [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 886691
Kurcze nie wiedzialamW invicta poprostu w rejestracji zgłasza się że się prosi o tel w pierwszej i trzeciej dobie i wtedy dzwonią sami
Dzialaj kochana, do odwaznych swiat nalezyLeczymy się w Novum u androloga więc tam też będziemy szukać lekarza dla mnie. Myślę, żeby umówić się na wizytę startową, zobaczymy co nam powie lekarz.
Sliczna coreczka jeszcze raz gratulacje dla dzielnej mamusi [emoji7][emoji7][emoji7]Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Dzisiaj niby czysto ale brzuch mnie boli cały czas leżę nie jakoś mocno ale boli wiec chyba się uspokoiło zobaczymy co się będzie działo do wieczora narazie leżę i zwolniłam z trybu normalnego na tryb żółwiaJak tam dziś Paulinka? Uspokoiło się wszystko?
Dzisiaj niby czysto ale brzuch mnie boli cały czas leżę nie jakoś mocno ale boli wiec chyba się uspokoiło zobaczymy co się będzie działo do wieczora narazie leżę i zwolniłam z trybu normalnego na tryb żółwia
gratuluje córeczki śliczna jest niech sie zdrowo chowaCześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Jak nie będą chcieli to zadzwoń na infolinię i poproś o umówienie rozmowy z embriologia i juzKurcze nie wiedzialamczyli pewnie przez tel mi nic nie powiedza
![]()
Tak jak zadzwonisz i poprosisz o kontakt to embriolog oddzwoniMam do Was Drogie pytanie...ktora sie keczy w invicta? W sr byl pick up jak dzis zadzwonie i zapytam ile sie zaplodnilo to mi powiedza? Pamietam ze przy 1 podejsciu zadzwonil embriolog 5 dnia dopiero
Kurcze nie wiedzialamczyli pewnie przez tel mi nic nie powiedza
![]()