Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje kochana, ale mam stresa! Akotombo musisz wierzyc, ty max wczesnie sprawdzalas, jeszcze wszystko sie moze zdarzyc!Mieciu, za niebotyczna betę!!!
Czuję, że u mnie niestety nie będzie dobrze... Jutro się wszystko okaże.
Haha Justin, dzieki no oby te kapcie lecialyCześć Dziewczyny.
Dzisiaj w kalendarzu mamy tylko @Mieciu85 ale jak ona poda nam wyniki przyrostu bety, to kapcie nam spadną z wrażenia z nóg i za to dzisiaj trzymam mocno kciuki, za wysooookąąąąą betę.
Samych dobrych wieści dzisiaj i pięknego dnia. :*
Nie wiem jak u Was ale u mnie zelżał upał i można nawet swobodnie oddychać.![]()
Trzymaj się kochana.Dziewczynki narazie jest dobrze nie plamie brzuch tylko boli ale od wczoraj cały czas tak boli leżę dużo więcej mało co siedzę , każą mi się oszczędzać wiec nic nie robię tylko na jedzenie mnie wołają
Nie będzie już lepiej Kochana. Szykuj się na rychłą zmianę ciuchów. [emoji41] będzie gicio, czuję to w kościach. [emoji16]Haha Justin, dzieki no oby te kapcie lecialy![]()
U nas tez upal zelzal, nawet wczoraj padalo, a dzis 17 stopni, ale po weekendzie ma sie ocieplic, bo teraz to troche przegiecie w druga strone, pierwszy raz o 2 miesiecy ubralam dzis dzinsy I sie ledwo w nie wbilam takam napompowana z tego progesterone![]()
Haha. Dzieci są urocze. [emoji23]Dziewczynym tak na rozladowanie napiecia betowego powiem wam cos smiesznego, aplikuje wczoraj ten zel crinone, na to do pokoju wchodzi moja 5 letnia mala patrzy co sie dzieje i rzuca tekstem z przerazeniem w oczach: 'mami, ale ty masz dziure w fifi...' bezcenne![]()
PaulinkaP myslami z Toba, oby sie to uspokoilo! Dbaj o siebie kochana.Dziewczynki narazie jest dobrze nie plamie brzuch tylko boli ale od wczoraj cały czas tak boli leżę dużo więcej mało co siedzę , każą mi się oszczędzać wiec nic nie robię tylko na jedzenie mnie wołają