chlopkers
Fanka BB :)
Jest mi lzej na sercu widzac, ze podzielacie moje zdanie.. bo duzo nad tym myslalam czy to moze ja jestem jakas nienormalna, wymyslam i sie czepiamWcisnelabym raka ikone bleeeee, ale chyba nie ma, rece opadaja![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest mi lzej na sercu widzac, ze podzielacie moje zdanie.. bo duzo nad tym myslalam czy to moze ja jestem jakas nienormalna, wymyslam i sie czepiamWcisnelabym raka ikone bleeeee, ale chyba nie ma, rece opadaja![]()
Nie mnie tez to dziala jak plachta na byka , jak dziadek karmi widelcem , najpierw on potem wnuczka a najgorsze jest tlumaczenie ... ze to przeciez rodzinaJest mi lzej na sercu widzac, ze podzielacie moje zdanie.. bo duzo nad tym myslalam czy to moze ja jestem jakas nienormalna, wymyslam i sie czepiam
"Wege, bio czy sadomacho.." [emoji23][emoji23][emoji23]Nie mnie tez to dziala jak plachta na byka , jak dziadek karmi widelcem , najpierw on potem wnuczka a najgorsze jest tlumaczenie ... ze to przeciez rodzinaja nie przesadzam w zadna strone , nie jestem wega, bio , czy sadomacho
natomiast pewne kwestie przyprawiaja mnie o obrzydzenie i nie ma zmiluj sie
![]()
Dzwoniłaś do lekarza ?Nie kochana skurczy nie mam brzuch boli mniej niż bolał i dużo odpoczywam właśnie idę się położyć i poleżeć po jedzeniu i jest czysto i to mnie cieszy
Hey Mieciu. Ja na serduszkowe leciałam do Pl a potem już sobie znalazłam w miarę lekarza w Polskiej klinice plus ich standardowe badania na NHS było ok.
Świetne wieści z Twoja beta. Teraz będzie pięknie bijące serduszko.
A ja uwazam, ze trzeba sie cieszyc od poczatku. Jesli ma sie cos stac to stanie sie niezaleznie od tego czy bedziemy sie cieszyc czy nie. Fakt - trzeba podchodzic rozsadnie i byc ostroznym, ale trzeb sie cieszyc z tego cudu [emoji173]️Powiem Ci, że jedna z dziewczyn bardzo mądrze mi kiedyś ta to samo pytanie opowiedziała. My po naszych przebojach invitrowych powinniśmy się cieszyć jak maluszek już pokład opuści po 9 mscCoś w tym jest
co prawda kupiłam już dla Małej mnóstwo rzeczy i każda z nich mnie cieszy już nawet nie wspominając o kopach czy ruchach brzucha ale zawsze mam tam gdzieś z tyłu głowy żeby uważać, żeby być ostrożna.
Wiadomo nie siedzę w domu jak w bunkrze ale mam na uwadze że wyczekuje mojego Cudu jak każda z nas tutaj
Ciesz się bo to piękny czas ale niech rozsądek Ci w tym towarzyszy
![]()
Ja tak bym zrobila. Wiesz chodzi nawet o plan jak schodzic z lekow, na co zwrocic potem uwage. Zawsze lepiej zeby ktos z kliniki Cie pokierowal i wszystko sprawdzil, co tam w brzuszku slychac [emoji4]
Daj znac jak ustalisz termin wizyty [emoji4]
Na ogrzewanie??? Jak tak będziesz inkubatorowac macice to Ci się zarodek podzieli i będą jednojajowe)))