Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zależyTo racja... Ale raz lykasz i cały dzień z głowy
Życie toczyło się swoim torem. Nigdy nie płakałam z tego powodu przy dziecku. Mi raczej włączyła się funkcja nadmiernej troski bo wiem że może być jedyny.Nie chodzi o samo informowanie dziecka, a zwracanie uwagi żeby nie czuło się odtrącone w tym całym zawirowaniu. Poza tym dziecko doskonale czuje emocje rodziców. Jak widzi poddenerwowanie lub co gorsze płacz rodziców to zorientuje się, że coś jest nie tak. Ważne żeby nie myślało wtedy, że to jego wina.
No niewiem , ja mam go 3x 500 do brania, tak mi lekarz przepisal
Ja mam po tym takie problemy z zoladkiem ze do zycia sie nie nadaje, moj niem. Metformin tez nie do przelkniecia.No ale jak trzeba... biorac pod uwage z 20 tabletek innych ktore codziennie biore,4 zastrzyki i plastry... jeden dziad nie gra juz roli![]()
IleWarszawa
ile masz tych tab możesz wysłać w poniedziałek ???Warszawa
Omg [emoji15][emoji15][emoji15] Nieźle go sobie cenią te wasze apteki.@dżoasia a gdzie lutinus po 110 zł ??? Będę przymierzac się do crio za niedługo i juz przypominają mi się te kwoty za lutinus które płaciłam oooo masakra .... - najtaniej było w Gdańsku chyba 220 zł a 110 to super cena nawet opłacaloby się jechać przez pół Polski![]()