reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalia, moja aktualna klinika robi transfer na endo grubosci 10-14 mm i ani hu hu wiecej:)moja poprzednia robila transfery na endo i 20 mm twierdzac ze jest i tak ok. Bylo tak ok ze z 5 dni po transferze dostawalam juz normalny okres pomimo brania lekow.Teraz juz wiem , po 2 latach kiedy powinnam sie zbuntowac,pomysle ile transferow za mna ...kasy eh szkoda gadac:oops:

Kurcze to mnie podłamałaś teraz :( Już przy stymulacji mój lekarz nie wcelował się, mam w sumie wysokie AMH bo prawie 6,96 a tak mnie stymulował tymi lekami że miałam hiperkę i musieliśmy przełożyć transfer o dwa miesiące żeby hormony wróciły do normy :(

U mnie cykl sztuczny, o kurcze byłam pewna że ono jeszcze cały czas rośnie na tych lekach, na ale ja jeszcze mało wiem, tak naprawdę człowiek na tym forum się dokształca hehe :) Bo lekarza to albo się zapomni zapytać albo głupio zadać pytanie :)
Może idź do swojego ginekologa na dzień przed transferem to zrobi pomiar jeśli będzie dużo to zawsze możesz zadzwonić do kliniki?

reklama
Kochana pewnie, że tak zapłaciłabys i więcej jak by trzeba było, bo wiadomo chciałaś wiedzieć i ten spokój jest bezcenny....
tylko to po prostu nie fair - takich lekarzy nie lubimy! poza tym raczej nie zostałaś przed wykonaniem usługi poinformowana a tak być powinno - a jak byś nie miała tyle pieniędzy przy sobie - no żesz... no może to nawet nie kwestia lekarza tylko obsługi... bo czasem to ona wystawia rachunki eh... nie ważne, złości mnie takie coś i przykro mi, że Cię tak potraktowali i już
Kochans, obsluga nie wie co bedzie wykonywane w trakcie wizyty. Cennik stoi na recepcji. Moim zdaniem wizyta u tego lekarza warta jest ceny bo pokecaja go w calej Pl. Kiedys byla tu dziewczyna nawet znad morza, ktora lekarz skierowal wlasnie do niego. Sama leczylam sie u jego zony i u niego ponad rok. 22tys nie moje, ale w tym przypadku nie zaluje nawet zlotowki wydanej z tej puli. Pelny profesjonalizm w kazdym calu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry